Vi ved, hvor vanskeligt det kan være, at finde sin rigtige skostørrelse online. Derfor har vi udarbejdet en størrelsesguide for Nike sneakers. Skulle der derfor herske den mindste tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge i Nike-sko, kan du vælge at benytte vores guide herunder:nike sko størrelsesguide 2

OBS: CM-feltet i tabellen ovenfor viser længden af sålerne tilsvarende de forskellige skostørrelser.

At vælge den rigtige størrelse sneakers er vigtigt for komforten og for at undgå problemer som fod- og hælsmerter samt vabler. Her er nogle af vores anbefalinger, du kan benytte dig af, for at finde den helt rigtige størrelse.

Mål din fod

For at gøre det så ligetil som muligt anbefaler vi at måle din fodlængde nøjagtigt. Dette kan gøres ved at placere deres fod på et stykke papir, markere hælen og den længste tå, og derefter måle afstanden mellem disse to punkter. Næstefter finder du CM-feltet præsenteret i ovenstående tabel og vælger den rette størrelse ud fra dine mål. 

Der er to vigtige ting at være opmærksom på:

  • Hvis dine mål er mellem to størrelser, bør du gå en størrelse op
  • Hav gerne en smule overskynde plads, så dine fødder kan ånde

Brug størrelsesguider

Benyt dig af vores komplette størrelsesguide for Nike-sko. Den sammenligner modeller og inkluderer generelt vigtige faktorer, der kan spille en afgørende rolle for valg af størrelse.