Med konfirmationer og blå mandage lige om hjørnet ønsker vi hos Street Bill, at dine forberedelser forløber så gnidningsfrit som muligt. Vi ved, at valget af det perfekte outfit, herunder eksklusive sneakers og tøj, spiller en vigtig rolle på den store dag. 

Derfor har vi besluttet at forlænge fristen for ombytning og returnering til 1. juni ved at skrive "KONFIRMATION" i ordrenoten. Denne foranstaltning er indført for at sikre, at du har tid nok til at bytte eller refundere dit køb, samtidig med at der tages hensyn til presset i den travle konfirmations- og blå mandagsperiode.

Det betyder, at du kan købe dit konfirmations- og blå mandags-tøj nu, velvidende at du kan returnere eller bytte det.

PRAKTISK INFORMATION:

Vi forstår, at markedet med sjældne streetwear produkter kan være særligt uforudsigeligt med skiftende priser. Af denne grund kan vi hos Street Bill ikke garantere muligheden for ombytning, hvis der har været prisstigninger. I dette tilfælde vil der være mulighed for at afgive en ny ordre eller få pengene tilbage.

Der er to vigtige datoer, du skal være opmærksom på, hvis du vil være sikker på, at alle dine konfirmations- og blå mandag-indkøb kommer frem til tiden:

1. Vi anbefaler, at forudbestillinger foretages mindst en måned før den store dag for at sikre de bedst mulige betingelser for rettidig levering og for at give dig tid til at bytte, hvis størrelsen ikke er den rigtige. Du kan læse mere om forudbestillinger her.

2. Vi anbefaler, at lagervarer bestilles mindst en uge før den store dag for at sikre, at pakken kommer frem til tiden. På den måde vil der også være tid til at håndtere en eventuel ombytning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer om konfirmation eller blå mandags indkøbene, er vores kundesupport altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via live support eller vores e-mail kundeservice@street-bill.dk.

Til slut vil vi på vegne af hele Street-Bill-teamet ønske jer alle en fantastisk konfirmation og en uforglemmelig blå mandag! Vi ser frem til at være en del af jeres særlige øjeblikke.