Returneringer

Hvis du har behov for at returnere din ordre, skal du vælge en af nedenstående to valgmuligheder:

ONLINE ORDRER:

Ønsker du at ombytte/returnere din online ordre, skal du blot klikke her.

BUTIKSORDRER:

Har du købt fysisk i vores butik, skal du returnere via portalen her.

Ved at følge en af de to links ovenfor, får du adgang til at købe en returlabel. Som kunde hæfter du selv for returfragten til os.

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du blot returnere din ordre, så refunderer vi beløbet.

Herfra skal du blot afgive en ny ordre.

Årsagen til denne procedure er, at du har brug for et nyt ordrenummer, så vi kan behandle din ordre på den bedst mulige måde og imødekomme potentielle prisændringer.

Som kunde hos Street Bill har du 30 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 30 dage efter dagen, hvorpå du har modtaget din ordre.

Det er kunden selv, der bærer ansvaret for returfragten til os. Vi anbefaler derfor at benytte vores portal til at bestille et fragtmærkat, eftersom disse er forsikret og med track & trace.

Ved valg af anden metode, bør du være opmærksom på at pakken er forsikret og sporbar.

Du hæfter selv for en mulig værdiforringelse, som bl.a. kan komme sig af:

  • Manglende skokasse
  • Manglende indlægningspapir
  • Manglende tilbehør (snørebånd, armbånd, dustbag mv.)
  • Pletter, støv eller makeuprester
  • Uagtsom håndtering af varen (huller i tøjet, enhver form for dårlig lugt og løsrevne syninger)

Fordi Street Bill er underlagt markedsforholdene for sjældne sneakers og tøj, kan de mindste afvigelser fra det originale tilbehør eller fabriksnye tilstand have stor indflydelse på den samlede værdi.

Ved refundering får du hele købsbeløbet tilbage. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Det er Street-Bill, der afgør, om der er tale om en værdiforringelse.

Refusioner har en behandlingstid på op til 8 arbejdsdage, fra vi modtager din returpakke. Når vi udsteder en refundering, får du bekræftelse via email, og pengene vil være disponible på din konto efter 1-4 hverdage.

Det koster 35 kr. at oprette et label. Det er også muligt at returnere i vores fysiske butik på Thorvaldsensgade 33a.

Når du opretter en retur via vores returportal, får du tilsendt en QR-kode på din mail. Du kan medbringe denne QR-kode til den nærmeste pakkeshop, hvor en medarbejder vil scanne koden og printe et label for dig. Dermed er det ikke nødvendigt at have en printer tilgængelig, når du skal returnere.