Returnering & fortrydelsesret

Som kunde hos Street Bill har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 14 dage efter dagen, hvorpå du har modtaget din ordre.

Ønsker du at udnytte muligheden for at returnere eller ombytte, skal du specifikt give os besked på e-mail: info@street-bill.com og tydeligt gøre os opmærksomme på, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af pakken foruden at underrette os.

Ved returnering skal du undgå unødig forsinkelse og sende pakken tilbage senest 7 dage efter du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Derudover er omkostningerne forbundet med returnering pålagt køber. Ligeledes er ansvaret for at pakken kommer sikkert frem pålagt køber. Dette omfatter alt fra at varen går i stykker, bliver stjålet eller på anden vis bortgår under fragten til os. 

Street Bill anbefaler derfor at sende produkter tilbage med track & trace, for at kunne spore dem hele vejen til levering. 

  OPRET RETUR HER.

Varens stand ved returnering

Det er dig som køber, der hæfter for enhver form for værdiforringelse, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord er det i orden at prøve varen på, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er taget i egentlig brug og dermed går imod ovennævnte, vil vi betegne produktet som brugt, og du kan derfor risikere kun at få en brøkdel eller intet tilbage af købsbeløbet. Modtager vi manglende tilbehør som skoboksen, ekstra snørebånd eller andet, betegnes dette også som værdiforringelse. 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du hele købsbeløbet tilbage minus fragten. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Det tager typisk 1-4 bankdage, inden beløbet er disponibelt på din bankkonto igen.

 

Ombytning

Ved ombytning bedes du kontakte info@street-bill.com med den ønskede model eller størrelse. Varen skal være i samme stand som ved modtagelse.

Bemærk: Prisen på sneakers ændrer sig med tiden, heraf kan priserne også variere på forskellige størrelser, hvorfor der kan opstå prisforskel, hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse. Er dette tilfældet, bliver du informeret rettidigt. 

Reklamationsret og stand ved køb

Eftersom Street Bill forhandler særdeles unikke vare, som ikke er tilgængelige på det generelle marked, samt er i forskellig stand grundet opbevaring, alder og andet i den sammenhæng, kan der ikke garanteres for holdbarheden af disse. Derfor oplyser Street Bill årstal på udgivelsen af alle model og vores subjektive vurdering af standen. Med dette kan køber selv vurdere, om de mener produktet opfylder deres tanker vedrørende holdbarhed.

Naturligvis bestræber Street Bill sig på udelukkende at forhandle med funktionelle produkter. Det betyder at selvom der ikke ydes reklamationsret efter brug af produkter, tager vi ansvar for produkter der er under fortrydelsesretten og ikke er brugte, fordi vi selv gennemtjekker disse forinden afsendelse.

Hvis du modtager et produkt med produktionsfejl eller andet bedes du henvende dig til info@street-bill.com, med billeder af fejl og mangler.

Hvis du ønsker at benytte en anden forsendelsesmetode:

STREET BILL APS

THORVALDSENSGADE 33A

8000 AARHUS C

DANMARK

Det er meget vigtigt du vedlægger et stykke papir i ordren med navn og ordrenummer. 

Vi modtager KUN pakker med omdeling.

 OPRET RETUR HER.