Kasper og Silje

formål

Hos Street Bill mener vi, det er vigtigt at følge en række grundværdier, have en mission og en vision, der signalerer, hvor forretningen skal bevæge sig hen over tid. Som ansat eller samarbejdspartner er det vigtigt, du kan relatere til de samme værdier, så du føler dig motiveret til at højne forretningen.

VISION

Fordi Street Bill arbejder i et marked, der er i konstant udvikling, kan det være svært at finde fodfæste. På baggrund af vores værdier, har vi som virksomhed besluttet at kontinuerligt lægge fokus på at være innovativ, så vi kan optimere helhedsoplevelsen ved at handle hos os.

Med disse elementer i tankerne, har vi derfor fundet frem til vores vision:

"Vi vil være den mest foretrukne sneakerbutik i hele Skandinavien, og det vil vi blive ved at høre på vores kunder og fokusere på innovative features."

Vores vision bærer præg af et evigt fokus på at forholde sig innovativ i sin tilgang, både når det kommer til vores materiale på sociale medier, men også de løsninger vi kan tilbyde rent teknisk på hjemmesiden, samt i butikken.

mission

Årsagen til at Street Bill blev grundlagt tilbage i 2020 var simpel. De eksisterende markedsvilkår indenfor handel med sjældne og eksklusive sneakers var blevet lukrativt for svindlere, hvilket gjorde den private samhandel problematisk.

Vores mål har derfor været at gøre det lettere at handle med eksklusive sneakers fra de populære mærker som Nike, Adidas, New Balance og Air Jordan, hvilket har ført til missionen:

"Det skal være mere sikkert at handle med eksklusive sneakers, samt give alle sneaker interesserede en unik oplevelse."

Vi vægter service meget højt, som et ekstra led i vores mission, det gør vi for at personliggøre vores forretning og gøre købsoplevelsen mindeværdig.

Kasper Street Bill

Vores værdier

  • En grønnere omstilling
  • Fokus på innovation
  • Kundefokus
  • Teamwork & tillid

Grøn omstilling

Det er ingen hemmelighed at tekstil- og skobranchen begge afleder meget CO2. Særligt den seneste årrække hvor fast-fashion er blevet en dominerende trend, er der tilbøjelighed til ofte at købe nyt til garderoben. Som virksomhed kan vi ikke selv påvirke trends, men vi kan derimod fokusere på, hvad vi selv kan gøre for en grønnere verden. Hos Street Bill benytter vi genanvendeligt indlægningspapir og papkasser til forsendelser, eftersom vi mener, det er her, vi kan bidrage mest til den grønne omstilling.

Fokus på innovation

Vores konstante fokus på innovation er en af virksomhedens kerneværdier, fordi branchen for eksklusive streetwear-produkter kræver et dedikeret fokus på både innovation og tilpasning. Det omfatter alt fra at være en del af de nyeste sociale medier til tekniske løsninger, der gør det lettere at finde den rigtige størrelse på hjemmesiden.

Kundefokus

Vi mener at måden, hvorpå vi adskiller os fra vores konkurrenter sker gennem service. Derfor har vi konstant fokus på at holde kunden i øjenhøjde for at demonstrere gennemsigtighed, samt at skabe en købsoplevelse der er svær at glemme.

Teamwork og tillid

Holdet bag Street Bill består af medarbejdere, der alle trives godt i teams, hvor kommunikation er nøglen til succesen bag. Fordi vi alle arbejder godt sammen, har vi også let ved at vise hinanden tillid, når det gælder at dele ansvarsområder.