Handelsbetingelser

Priser

Hos Street Bill forbeholder vi os retten til at rette de listerede priser, når det er aktuelt og uden forudgående samtykke. 

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort og MobilePay på hjemmesiden. Disse betalinger behandles af tredjeparter, og derfor har Street Bill aldrig indsigt i kortdata eller lignende. 

Når du betaler med kreditkort, vil pengene ikke blive trukket, før din ordre bliver sendt ud fra vores varelager. Dog kan reserverede beløb i tilfælde af forudbestillinger blive trukket forinden, din ordre er afsendt. Dette skyldes tekniske årsager, der gør reservationer oftest kun varer en uge. 

Størstedelen af vores produkter er solgt under brugtmomsordningen, hvilket er årsagen til at momsbeløbet ikke fremgår på ordrebekræftelsen. 

Levering

Vi arbejder tæt sammen med og benytter fragtselskabet GLS, som er de mest effektive transportører for indenlandske forsendelser. Så snart din ordre er afsendt, vil du modtage et tilhørende tracking nummer. Vi sender både med og uden omdeling. Vælger du forsendelse uden omdeling vil vores system automatisk vælge den pakkeshop, der befinder sig tættest på dit valg af adresse. 

Leveringstiden er 1-2 hverdage fra pakken kommer i GLS' besiddelse. 

Befinder du dig udenfor Danmark, sender vi både med GLS og DHL Express afhængigt af din lokation.

Alle ordre bestående af produkter fra varelageret vil blive sendt afsted selvsamme dag, som ordren er blevet placeret. Dog med forbehold for specifikke undtagelser. 

Vi gør opmærksom på, at varer med en forventet leveringstid på 6-11 hverdage på forudbestillinger. Læs mere her om forudbestillinger.

Returnering & Fortrydelsesret

Som forbruger hos Street Bill har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 14 dage efter dagen, hvorpå du har modtaget din ordre.  

Ønsker du at udnytte muligheden for at returnere eller ombytte, skal du specifikt give os besked på e-mail: info@street-bill.com og tydeligt gøre os opmærksomme på, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af pakken foruden at underrette os. 

Ved returnering skal du undgå unødig forsinkelse og sende pakken tilbage senest 7 dage efter du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Derudover er omkostningerne forbundet med returnering pålagt køber. Ligeledes er ansvaret for at pakken kommer sikkert frem pålagt køber. Dette omfatter alt fra at varen går i stykker, bliver stjålet eller på anden vis bortgår under fragten til os. 

Street Bill anbefaler derfor at sende produkter tilbage med track & trace, for at kunne spore dem hele vejen til levering. 

  OPRET RETUR HER.

Varens stand ved returnering

Det er dig som køber, der hæfter for enhver form for værdiforringelse, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord er det i orden at prøve varen på, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er taget i egentlig brug og dermed går imod ovennævnte, vil vi betegne produktet som brugt, og du kan derfor risikere kun at få en brøkdel eller intet tilbage af købsbeløbet. Modtager vi manglende tilbehør som skoboksen, ekstra snørebånd eller andet, betegnes dette også som værdiforringelse. 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du hele købsbeløbet tilbage minus fragten. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

STREET BILL APS

THORVALDSENSGADE 33A

8000 AARHUS C

DANMARK

Det er meget vigtigt du vedlægger et stykke papir i ordren med navn og ordrenummer. 

Vi modtager KUN pakker med omdeling.

 OPRET RETUR HER.

Reklamationsret og stand ved køb

Eftersom Street Bill forhandler særdeles unikke vare, som ikke er tilgængelige på det generelle marked, samt er i forskellig stand grundet opbevaring, alder og andet i den sammenhæng, kan der ikke garanteres for holdbarheden af disse. Derfor oplyser Street Bill årstal på udgivelsen af alle model og vores subjektive vurdering af standen. Med dette kan køber selv vurdere, om de mener produktet opfylder deres tanker vedrørende holdbarhed. 

Naturligvis bestræber Street Bill sig på udelukkende at forhandle med funktionelle produkter. Det betyder at selvom der ikke ydes reklamationsret efter brug af produkter, tager vi ansvar for produkter der er under fortrydelsesretten og ikke er brugte, fordi vi selv gennemtjekker disse forinden afsendelse. 

Persondatapolitik

For at foretage et køb på hjemmesiden, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. 

Disse oplysninger registreres udelukkende for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne er kun registreret hos os og videregives ikke.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af disse oplysninger. Derudover har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du som del af persondataloven og henvendelse i forbindelse med rettes til: info@street-bill.com 

Klageadgang og tvister

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette din henvendelse til: info@street-bill.com. Kan vi ikke sammen finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Klager og tvister bliver afgjort på baggrund af og efter dansk lovgivning.

Tilmelding af Street Bill Klub

Når du tilmelder dig Street Bill Klub, via flyout, popup, køb eller via konkurrencer, så takker du i samme omgang ja tak til at modtage e-mails med følgende indhold: nyheder, tilbud, konkurrencer, når der kommer produkter tilbage på lager og andet salgsorienteret indhold fra Street Bill, tilpasset til dine interesser. Du kan til hver en tid framelde dig mails fra Street Bill Klub i bunden af vores emails.