Priser

Hos Street Bill forbeholder vi os retten til at rette de listerede priser, når det er aktuelt og uden forudgående samtykke. 

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort og MobilePay på hjemmesiden. Disse betalinger behandles af tredjeparter, og derfor har Street Bill aldrig indsigt i kortdata eller lignende. 

Når du betaler med kreditkort, vil pengene ikke blive trukket, før din ordre bliver sendt ud fra vores varelager. Dog kan reserverede beløb i tilfælde af forudbestillinger blive trukket forinden, din ordre er afsendt. Dette skyldes tekniske årsager, der gør reservationer oftest kun varer en uge. 

Størstedelen af vores produkter er solgt under brugtmomsordningen, hvilket er årsagen til at momsbeløbet ikke fremgår på ordrebekræftelsen. 

Levering

Vi arbejder tæt sammen med og benytter fragtselskabet PostNord, som er de mest effektive transportører for indenlandske forsendelser. Så snart din ordre er afsendt, vil du modtage et tilhørende tracking nummer. Vi sender både med og uden omdeling. Vælger du forsendelse uden omdeling vil vores system automatisk vælge den pakkeshop, der befinder sig tættest på dit valg af adresse. 

Leveringstiden er 1-2 hverdage fra pakken kommer i PostNords, besiddelse. 

Befinder du dig udenfor Danmark, sender vi både med PostNord og DHL Express afhængigt af din lokation.

Alle ordre bestående af produkter fra varelageret vil blive sendt afsted selvsamme dag, som ordren er blevet placeret. Dog med forbehold for specifikke undtagelser. 

Vi gør opmærksom på, at varer med en forventet leveringstid på 6-11 hverdage på forudbestillinger. Læs mere her om forudbestillinger.

Persondatapolitik

For at foretage et køb på hjemmesiden, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. 

Disse oplysninger registreres udelukkende for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne er kun registreret hos os og videregives ikke.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af disse oplysninger. Derudover har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du som del af persondataloven og henvendelse i forbindelse med rettes til: info@street-bill.com 

Klageadgang og tvister

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette din henvendelse til: info@street-bill.com. Kan vi ikke sammen finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Klager og tvister bliver afgjort på baggrund af og efter dansk lovgivning.

Tilmelding af Street Bill Klub

Når du tilmelder dig Street Bill Klub, via flyout, popup, køb eller via konkurrencer, så takker du i samme omgang ja tak til at modtage e-mails med følgende indhold: Nyheder, tilbud, konkurrencer, når der kommer produkter tilbage på lager og andet salgsorienteret indhold fra Street Bill, tilpasset til dine interesser. Du kan til hver en tid framelde dig mails fra Street Bill Klub i bunden af vores emails.