Priser

Hos Street Bill forbeholder vi os retten til at rette de listerede priser, når det er aktuelt og uden forudgående samtykke. 

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort, ViaBill og MobilePay på hjemmesiden. Disse betalinger behandles af tredjeparter, og derfor har Street Bill aldrig indsigt i kortdata eller lignende. 

Når du betaler med kreditkort, vil pengene ikke blive trukket, før din ordre bliver sendt ud fra vores varelager. Dog kan reserverede beløb i tilfælde af forudbestillinger blive trukket forinden, din ordre er afsendt. Dette skyldes tekniske årsager, der gør reservationer oftest kun varer en uge. 

Følgende er værd at vide, når du handler hos Street Bill:

 • Størstedelen af vores produkter er solgt under brugtmomsordningen, hvilket er årsagen til at momsbeløbet ikke fremgår på ordrebekræftelsen. 
 • Alle beløb er inklusiv moms.
 • Priserne er angivet i danske kroner (DKK).

Levering

Vi arbejder tæt sammen med og benytter fragtselskabet PostNord, som er de mest effektive transportører for indenlandske forsendelser. Kort efter din ordre er afsendt, vil du modtage et tilhørende tracking nummer. Vi sender både med og uden omdeling. Du kan selv vælge hvilken pakkeshop, du ønsker din ordre leveret til, hvis du vælger uden omdeling.

Leveringstiden er 1-2 hverdage fra pakken bliver overrakt til PostNord. Der kan være undtagelser gældende for spidsperioder som jul.  

Befinder du dig udenfor Danmark, sender vi DHL Express og FedEx afhængigt af din lokation.

Alle ordrer bestående af lagervarer, og som er placeret før 15:00 bestræbes efter at blive afsendt selvsamme dag. I tilfælde af travlhed i butikken, kan nogle ordrer først blive afsendt den næstkommende hverdag.

Vi gør opmærksom på, at varer med en forventet leveringstid på 6-11 hverdage er forudbestillinger. Læs mere om forudbestillinger her.

Returnering/ombytning

Som kunde hos Street Bill har du 30 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 30 dage efter dagen, hvorpå du har modtaget din ordre.

Ønsker du at returnere eller ombytte, skal du blot klikke her.

Når du har gennemført købet via linket ovenfor, får du adgang til fragtmærkatet, som skal printes samen med retursedlen. 

Bemærk: Prisen på sneakers ændrer sig med tiden, heraf kan priserne også variere på forskellige størrelser, hvorfor der kan opstå prisforskel, hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse. Er dette tilfældet, bliver du informeret rettidigt. 

Du er velkommen til at benytte en anden form for fragtmulighed, men du er selv ansvarlig for at pakken kommer sikkert frem, derfor anbefaler vi at sende forsikret og med et track & trace nummer. 

Pakken skal sendes til:

STREET BILL APS

THORVALDSENSGADE 33A

8000 AARHUS C

DANMARK

Vi modtager KUN pakker med omdeling.

Varens stand ved returnering

Du hæfter selv for en mulig værdiforringelse, som bl.a. kan komme sig af manglende:

 • Skokasse
 • Indlægningspapir
 • Andet tilbehør

Fordi Street Bill er underlagt markedsvilkårene for sjældne sneakers, kan de mindste afvigelser fra det originale tilbehør have stor indflydelse på den samlede værdi. Du kan læse mere om eftersalgsmarkedet her.

Selve skoene må gerne prøves forsigtigt på under kontrollerede forhold. Det betyder, at du kan prøve skoene på derhjemme, men vælger du at tage dem i faktisk brug, kan du risikere kun at få en brøkdel af det originalt betalte beløb retur.

Refusion

Ved refundering får du hele købsbeløbet tilbage minus fragten. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Når vi udsteder en refundering, får du bekræftelse via email, og pengene vil være disponible efter 1-4 hverdage.

Glemmer du at hente pakken?

Har du bestilt uden omdeling til en pakkeshop, har du oftest 7 hverdage til at hente denne. I tilfælde af du ikke henter pakken, bliver den returneret til os, hvorefter du har mulighed for at:

 1. Få pakken sendt på ny på egen regning.
 2. Få dit køb annulleret, hvor hele købsbeløbet minus returfragten bliver refunderet.

Reklamationsret

Du har som kunde 2 års reklamationsret som følge af den danske købelov. Reklamationsretten omfatter fejl på materiale, fabrikation og software.

Reklamationsretten omfatter ikke forkert betjening og brug af produktet. Under disse omstændigheder frafalder reklamationsretten.

Meld en reklamation?

For at gøre opmærksom på en mulig reklamation bedes du rette en henvendelse til kundeservice@street-bill.dk med følgende information:

 1. En grundig forklaring af problemet, samt hvordan det er opstået.
 2. Billeder af høj kvalitet, der tydeligt viser fejlen/manglerne.
 3. Dit ordrenummer.

Efter modtagelse af ovenstående information, vil vi foretage en vurdering af sagen. Du vil blive underettet via den email, som er tilhørende ordren.

OBS: Vi gør opmærksom på, at vores produkter skal anvendes efter de retningslinjer, der er oplyst i dette indlæg. Husker du at følge disse retningslinjer, vil du altid være dækket af reklamationsretten i tilfælde af, der opstår fejl eller mangler på dine sneakers. 

Persondatapolitik

For at foretage et køb på hjemmesiden, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. 

Disse oplysninger registreres udelukkende for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne er kun registreret hos os og videregives ikke.

Udover direktionen har eventuelle ansatte adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. Den dataansvarlige på https://street-bill.dk/ er Street Bill ApS.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af disse oplysninger. Derudover har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du som del af persondataloven og henvendelse i forbindelse med rettes til kundeservice@street-bill.dk.

Klageadgang og tvister

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette din henvendelse til kundeservice@street-bill.dk. Kan vi ikke sammen finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan indgive din klage via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Tilmelding af Street Bill Klub

Når du tilmelder dig Street Bill Klub, via flyout, popup, køb eller via konkurrencer, så takker du i samme omgang ja tak til at modtage e-mails med følgende indhold: Nyheder, tilbud, konkurrencer, når der kommer produkter tilbage på lager og andet salgsorienteret indhold fra Street Bill, tilpasset til dine interesser. Du kan til hver en tid framelde dig mails fra Street Bill Klub i bunden af vores emails.