Spring over

Kurv

Din kurv er tom

Street-Bill ApS

Thorvaldsensgade 33a

8000 Aarhus C

CVR-nr.: 42672785

Priser

Hos Street Bill forbeholder vi os retten til at rette de listerede priser, når det er aktuelt og uden forudgående samtykke. Priserne på Street Bill er fuldt automatiserede og styres af prisrobotter, der ændrer priserne uden varsel.

Fordi Street Bill arbejder på eftersalgsmarkedet, vil de listerede priser på hjemmesiden altid være højere end hos officielle forhandlere. Hvis du derfor er kommet til at købe en vare, hvor prisen fejlagtigt har været lavere end hos en officiel forhandler, forbeholder Street Bill sig retten til at annullere dit køb.

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort, ViaBill, Google Pay og MobilePay på hjemmesiden. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalinger behandles af tredjeparter, og derfor har Street Bill aldrig indsigt i kortdata eller lignende. Ydermere bruger Street Bill en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af udenforstående.

Når du har afgivet en ordre, trækkes pengene først, når din ordre er afsendt fra vores lager. I tilfælde af forudbestillinger kan reserverede beløb dog blive opkrævet, før din ordre afsendes. Dette skyldes tekniske årsager fra banken, der gør, at reservationer normalt kun varer en uge.

Følgende er værd at vide, når du handler hos Street Bill:

 • Størstedelen af vores produkter er solgt under brugtmomsordningen, hvilket er årsagen til at momsbeløbet ikke fremgår på ordrebekræftelsen
 • Alle beløb er inklusiv moms
 • Priserne er angivet i danske kroner (DKK)

Levering

Hos Street Bill bruger vi fragtfirmaet PostNord til håndtering af forsendelser i Danmark. Efter din ordre er afsendt, vil du modtage et tracking nummer, hvilket gør det muligt at spore dine forsendelse. Vi sender både med og uden omdeling. Du kan selv vælge hvilken pakkeshop, du ønsker din ordre leveret til, hvis du vælger uden omdeling.

Leveringstiden er 1-2 hverdage, medmindre andet er oplyst under det aktuelle produkt. Undtagelser kan forekomme i perioder med stor efterspørgsel, f.eks. i julen.

Vi sender til Færøerne, Italien, Finland, Polen, Tyskland, Holland og lande i Skandinavien. Hvis du befinder dig uden for Danmark, sender vi med UPS.

Vi gør opmærksom på, at varer med en forventet leveringstid på 6-15 hverdage er forudbestillinger, som du kan læse mere om her.

OBS: Alle produkter er helt nye med originalt tilbehør, dog kan skoæsker være lidt beskadigede, men stadig funktionelle. Det skyldes, at pakkerne kan have tendens til at blive håndteret lidt hårdhændet under transporten.

Returnering

Som kunde hos Street Bill har du 30 dages fortrydelsesret. Fristen udløber 30 dage efter dagen, hvorpå du har modtaget/afhentet din ordre.

Ønsker du at returnere eller ombytte, skal du blot klikke her.

Når du har gennemført købet via linket ovenfor, får du adgang til fragtmærkatet, som du kan vælge at printe samen med retursedlen. Du vil også modtage en QR-kode via e-mail, når du bruger vores returportal. Denne QR-kode kan du vise i den nærmeste pakkeshop, hvor en medarbejder vil scanne koden og printe en label til dig, så du slipper for at printe.

Du er velkommen til at benytte en anden form for fragtmulighed, men du er selv ansvarlig for at pakken kommer sikkert frem, derfor anbefaler vi at sende forsikret og med et track & trace nummer.

Pakken skal sendes til:

STREET BILL APS

VESTERBROGADE 25 ST.

8000 AARHUS C

DANMARK

Vi modtager KUN pakker med omdeling.

Bemærk, at da prisen på sneakers ændrer sig over tid, kan priserne også variere på forskellige størrelser, hvorfor der kan forekomme prisforskel, hvis du vil bytte til en anden størrelse. Af denne grund vil returnerede ordrer blive refunderet, uanset om du ønsker at bytte eller blot modtage en tilbagebetaling. Hvis du stadig ønsker produktet i en anden størrelse, skal du afgive en ny ordre.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Udvalgte produkter kategoriseres som "skaffevarer", hvorfor du ikke har mulighed for at gøre brug af fortrydelsesretten på varer som disse. Varer i denne kategori kan ikke købes direkte på hjemmesiden, men kræver et et indledende tilbud.

Varens stand ved returnering

Du hæfter selv for en mulig værdiforringelse, som bl.a. kan komme sig af:

 • Manglende skokasse
 • Manglende indlægningspapir
 • Manglende tilbehør (snørebånd, armbånd, dustbag mv.)
 • Pletter, støv eller makeuprester
 • Uagtsom håndtering af varen (huller i tøjet, enhver form for dårlig lugt og løsrevne syninger)

Fordi Street Bill er underlagt markedsforholdene for sjældne sneakers og tøj, kan de mindste afvigelser fra det originale tilbehør eller en helt ny stand have stor indflydelse på den samlede værdi.

Alle produkter må gerne prøves forsigtigt på under kontrollerede forhold. Det betyder, at du til eksempelvis kan prøve skoene på derhjemme, men vælger du at tage dem i faktisk brug, kan du risikere kun at få en brøkdel af det originalt betalte beløb retur.

Refusion

Ved tilbagebetaling vil du modtage fuld refusion af købsbeløbet. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, vil denne blive fratrukket købsbeløbet. Street Bill afgør, om der er tale om en værdiforringelse.

Refusioner har en behandlingstid på op til 8 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor vi modtager din returpakke. Når vi udsteder en refusion, vil du modtage en bekræftelse via e-mail, og pengene vil være tilgængelige på din konto inden for 1-4 arbejdsdage.

Glemmer du at hente pakken?

Har du bestilt uden omdeling til en pakkeshop, har du oftest 7 hverdage til at hente denne. I tilfælde af du ikke henter pakken, bliver den returneret til os, hvorefter du har mulighed for at:

 1. Få pakken sendt på ny på egen regning.
 2. Få dit køb annulleret, hvor hele købsbeløbet minus returfragten (39 kr.) bliver refunderet.

Reklamationsret

Du har som kunde 2 års reklamationsret som følge af den danske købelov. Reklamationsretten omfatter fejl på materiale, fabrikation og software.

Reklamationsretten dækker ikke forkert opbevaring, betjening eller brug af produktet, eller hvis produktet har været brugt i forbindelse med sportsaktiviteter. I sådanne tilfælde bortfalder reklamationsretten.

Meld en reklamation?

For at gøre opmærksom på en mulig reklamation bedes du rette en henvendelse til kundeservice@street-bill.dk med følgende information:

 1. En grundig forklaring af problemet, samt hvordan det er opstået.
 2. Billeder af høj kvalitet, der tydeligt viser fejlen/manglerne.
 3. Dit ordrenummer.

Efter modtagelse af ovenstående information, vil vi foretage en vurdering af sagen. Hvis vi har behov for at undersøge manglen, eller du får medhold i din reklamation, vil vi fremsende et returlabel.

Reklamationer skal meddeles til Street Bill via e-mail kundeservice@street-bill.dk inden for rimelig tid. Her anses en måned efter modtagelse som rimelig tid.

Persondatapolitik

For at foretage et køb på hjemmesiden, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Disse oplysninger registreres udelukkende for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres kun hos Street Bill og vil ikke blive videregivet.

Udover direktionen har eventuelle ansatte adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. Den dataansvarlige på https://street-bill.dk/ er Street Bill ApS.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af disse oplysninger. Derudover har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du som del af persondataloven og henvendelse i forbindelse med rettes til kundeservice@street-bill.dk.

Klageadgang og tvister

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette din henvendelse til kundeservice@street-bill.dk. Kan vi ikke sammen finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan indgive din klage via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Tilmelding af Street Bill Klub

Når du tilmelder dig Street Bill Klub via flyout, popup, køb eller via konkurrencer, så takker du i samme omgang ja tak til at modtage e-mails med følgende indhold:

 • Nyheder
 • Tilbud
 • Konkurrencer, når der kommer produkter tilbage på lager
 • Andet salgsorienteret indhold fra Street Bill, tilpasset til dine interesser

Du kan til hver en tid framelde dig mails fra Street Bill Klub i bunden af vores e-mails.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, går du aldrig glip af de nyeste sneaker releases, konkurrencer og meget mere!