Bredt sortiment

Hos Street Bill har vi rigtig bredt sortiment tilgængeligt, hvilket gør det svært at have alt på lager. Derfor tilbyder en ekstraordinær service i form af forudbestillinger. Det betyder at vores klientel kan bestille kulørte og limited sneakers, som vi derfra skaffer hjem fra en af vores mange leverandører. Leveringstiden på forudbestilinger varierer, men ordrer underlagt at være forudbestilt bliver i 95% af tilfældene leveret inden for en uge. I nogle tilfælde kan der gå op til 10-11 hverdage for afsendelse. 

Hvordan fungerer det?

Alfa og omega for konceptet er naturligvis at skoene skal sendes til vores butik for at blive grundigt gennemtjekket, forinden de sendes ud til slutforbrugeren. Som del af vores kerneværdier, er det yderst vigtigt at tjekke skoene for eventuelle mangler og autencitet, så ingen kunder bliver snydt eller får en uheldig oplevelse. Du kan læse om vores verificeringsproces her.

I meget sjældne tilfælde kan Street Bill være nødsaget til at annullere en forudbestilt ordre, hvis vores leverandører har måtte meddele udsolgt, eller en uforudsigelig prisstigning forekommer.

Har du andre spørgsmål vedrørende denne service, kan du rette din henvendelse til: info@street-bill.com. Alternativt så kan du skrive til os via chatten nede i venstre hjørne, vi svarer typisk indenfor få minutter.

mission

Bagom Street Bill finder du de to ejere Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, der hele deres liv har været ekstremt passioneret omkring sneakers. 

Street Bill arbejder under sloganet "for sneakerheads, by sneakerheads", fordi vi mener, det kun er de mest passionerede sneakerheads, der har mulighed for at levere den bedste service.

Når du, som kunde, bliver del af familien hos Street Bill, vil du opleve, at det aldrig bliver besværligt at købe nye sneakers igen. Det skyldes vores erfaring og viden indenfor faget, der endegyldigt har ført til, at vi helt præcist ved, hvad det kræver at gøre det bedre end alle andre.