Forudbestillinger

Bredt sortiment

Hos Street Bill har vi rigtig bredt sortiment tilgængeligt, hvilket gør det svært at have alt på lager. Derfor tilbyder en ekstraordinær service i form af forudbestillinger. Det betyder at vores klientel kan bestille kulørte og limited sneakers, som vi derfra skaffer hjem fra en af vores mange leverandører. Leveringstiden på forudbestilinger varierer, men ordrer underlagt at være forudbestilt bliver i 95% af tilfældene leveret inden for en uge. I nogle tilfælde kan der gå op til 10 hverdage for afsendelse. 

Hvordan virker konceptet?

Alfa og omega for konceptet er naturligvis at skoene skal sendes til vores butik for at blive grundigt gennemtjekket, forinden de sendes ud til slutforbrugeren. Som del af vores kerneværdier, er det yderst vigtigt at tjekke skoene for eventuelle mangler og autencitet, så ingen kunder bliver snydt eller får en uheldig oplevelse.

I meget sjældne tilfælde kan Street Bill være nødsaget til at annullere en forudbestilt ordre, hvis vores leverandører har måtte meddele udsolgt, eller en uforudsigelig prisstigning forekommer.

Har du andre spørgsmål vedrørende denne service, kan du rette din henvendelse til: info@street-bill.com. Alternativt så kan du skrive til os via chatten nede i højre hjørne, vi svarer typisk indenfor få minutter.