Street Bill blev grundlagt sent i år 2020 og blev etableret med formålet om at skabe det største, bedste og mest sikre sted at købe de mest limited sneakers.

Vores ambition er enkel: Vi vil være den foretrukne forhandler, når det kommer til at handle med de mest eftertragtede og sjældne sneakers. 

Markedet for sjældne sneakers

I takt med at det simpelthen blev mere og mere umuliggjort at anskaffe sig sit fortrukne par limited edition sneakers, om end det var Air Jordan, New Balance eller noget helt trejde, var udfaldet altid det samme. Det var uundgåeligt ikke at støde på utroværdige sælgere, hvilket gjorde det besværligt at anskaffe sit ønskede par sneakers. Derfor trådte vi til. Vores mange års erfaring med salg og køb af sneakers havde udviklet sig til bekendtskaber over hele verden. Båndet til de mennesker, vi siden 2010 har handlet med, var efterhånden blevet så stærkt, at vi nu kunne supplere Danmarks befolkning med enhver eksklusiv sneaker til konkurrencedygtige priser. Dermed kunne vi eliminere enhver bekymring forbundet med handlen af eksklusive og sjældne sneakers.

Vi gør det nemt!

Vores team gik tilbage i 2020 grundigt igennem markedsvilkårene der var til stede og fandt hurtigt ud af, at for den almene sneaker entusiast var der enormt mange uforudsigelige og decideret upålidelige ulemper ved at handle på det private marked med eksklusive sneakers. Først og fremmest var der frygten for at blive snydt og modtage et falsk produkt, men derudover også til tider lange leveringstider fra sælgere, som ikke gjorde det mindste for at tilgodese deres kunder. 

Etableringen af Street Bill eliminerede alle disse ulemper. Nu kunne enhver sneaker entusiast sikkert og enkelt anskaffe sig deres fortrukne par af sneakers, foruden bagtanken om at blive snydt eller skulle vente flere måneder på deres vare. Hos Street Bill bliver alle produkter verificeret, forinden de sendes ud til slutforbrugeren. Vores logistiske erfaring muliggør, at vi kan tilbyde de mest fordelagtige fragtløsninger, hvilket betyder, at du kan læne dig roligt tilbage, velvidende om, at du vil modtage din ordre under de hurtigste forudsætninger.

Både fysisk og online

Street Bill er først og fremmest til stede online, men vi har ligeledes en fysisk butik i Aarhus på Thorvaldsensgade 33a. Kendetegnet for butikken er, hvor anderledes og hvor meget kant den indeholder til sammenligning med enhver anden butik, du finder i Aarhus. I butikken kan du bl.a. komme ned og prøve en forskellige sneakers, for at vide dig sikker på størrelsen og derefter aflægge ordre, hvis dette ønskes. 

Hvem er vi?

Bagom Street Bill finder du de fire ejere Thomas, Andreas, Daniel og Jannik der deler en kæmpe passion for sneakers.

Street Bill arbejder under sloganet "for sneakerheads, by sneakerheads", fordi vi mener, det kun er de mest passionerede sneakerheads, der har mulighed for at levere den bedste service.

Når du, som kunde, bliver del af familien hos Street Bill, vil du opleve, at det aldrig bliver besværligt at købe nye sneakers igen. Det skyldes vores erfaring og viden indenfor faget, der endegyldigt har ført til, at vi helt præcist ved, hvad det kræver at gøre det bedre end alle andre.