Street Bill Team

OM OS

Bagom Street Bill finder du de fire ejere Thomas, Andreas, Daniel og Jannik der deler en kæmpe passion for sneakers.

Ud over ejerne har virksomheden også ansat Kasper som salgsassistent. Han styrer butikken og står
altid klar med et smil på læben, når du kigger forbi butikken på Thorvaldsensgade 33a, 8000 Aarhus.

Ikke desto mindre er vores kære Silje også en stor del af vores team. Hun er på papiret studentermedhjælper, men har et kæmpe ansvar i form af nyhedsbreve og optræden på vores sociale medier.

Fordi Street Bill arbejder under sloganet "for sneakerheads, by sneakerheads", er det kun de mest passionerede mennesker, der har mulighed for at blive en del af vores team, hvor fokus altid er på at levere den bedste service.

Som del af Street Bill-familien vil du opleve, at vores fokus på at yde et højt serviceniveau betyder, at du aldrig behøver at lede efter en anden skoforhandler igen. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores sneaker-community, hvor erfaring og viden om branchen sikrer de bedste betingelser for vores kunder.

hele danmarks sneakerbutik

Thomas og Andreas Ejere Street Bill

første skridt på rejsen

I slutningen af år 2020 blev Street Bill stiftet af Thomas, der længe havde gået med drømmen om at åbne en sneakerforretning. På dette tidspunkt bestod virksomheden kun af Thomas og hans helt nye hjemmeside, hvor han kunne dele sin passion omkring sneakers med sine kunder online. Thomas vidste at dette var starten på noget stort og han havde en klar vision om at Street Bill kun havde vokseværk i vente.

Dingo og Andreas Street Bill

Kongerne af sociale medier

Er du til sjov og ballade, så skal du helt sikkert følge med på vores Instagram og Tik Tok. Her kan du være heldig og vinde giveaways, modtage eksklusive rabatkoder eller opleve vores fællesskab i vores street miljø på Thorvaldsensgade 33A, Aarhus C. Det er helt sikkert et kig værd, og måske du selv for lov at være med i en video en dag!

markedet for sjældne sneakerssjældne sneakers markedet

sjældne sneakers

I takt med at det simpelthen blev mere og mere umuliggjort at anskaffe sig sit fortrukne par limited edition sneakers, om end det var Air Jordan, New Balance eller noget helt trejde, var udfaldet altid det samme. Det var uundgåeligt ikke at støde på utroværdige sælgere, hvilket gjorde det besværligt at anskaffe sit ønskede par sneakers. Derfor trådte vi til.

Vores mange års erfaring med salg og køb af sneakers havde udviklet sig til bekendtskaber over hele verden. Båndet til de mennesker, vi siden 2010 har handlet med, var efterhånden blevet så stærkt, at vi nu kunne supplere Danmarks befolkning med enhver eksklusiv sneaker til konkurrencedygtige priser. Dermed kunne vi eliminere enhver bekymring forbundet med handlen af eksklusive og sjældne sneakers.

det er nemt at handle i street bill

Vi gør det nemt!

Vores team gik tilbage i 2020 grundigt igennem markedsvilkårene der var til stede og fandt hurtigt ud af, at for den almene sneaker entusiast var der enormt mange uforudsigelige og decideret upålidelige ulemper ved at handle på det private marked med eksklusive sneakers. Først og fremmest var der frygten for at blive snydt og modtage et falsk produkt, men derudover også til tider lange leveringstider fra sælgere, som ikke gjorde det mindste for at tilgodese deres kunder. 

Etableringen af Street Bill eliminerede alle disse ulemper. Nu kunne enhver sneaker entusiast sikkert og enkelt anskaffe sig deres fortrukne par af sneakers, foruden bagtanken om at blive snydt eller skulle vente flere måneder på deres vare. Hos Street Bill bliver alle produkter verificeret, forinden de sendes ud til slutforbrugeren. Vores logistiske erfaring muliggør, at vi kan tilbyde de mest fordelagtige fragtløsninger, hvilket betyder, at du kan læne dig roligt tilbage, velvidende om, at du vil modtage din ordre under de hurtigste forudsætninger.

fysisk og online butik street bill

Både fysisk og online

Street Bill er først og fremmest til stede online, men vi har ligeledes en fysisk butik i Aarhus på Thorvaldsensgade 33a. Kendetegnet for butikken er, hvor anderledes og hvor meget kant den indeholder til sammenligning med enhver anden butik, du finder i Aarhus. I butikken kan du bl.a. komme ned og prøve en forskellige sneakers, for at vide dig sikker på størrelsen og derefter aflægge ordre, hvis dette ønskes. 

Vores team