Street Bill Team

OM OS

Bag Street Bill står de fire ejere Thomas, Andreas, Daniel og Jannik, som deler en kæmpe passion for sneakers og streetwear-miljøet.

Fordi Street Bill arbejder under sloganet "Where Streetwear Culture Thrives", er det kun de mest passionerede mennesker, der får mulighed for at blive en del af vores team, hvor fokus altid har været og fortsat er på at yde den bedst mulige service.

Som kunde og en del af Street Bill-familien vil du opdage, at vores fokus på at levere et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser betyder, at du aldrig behøver at lede efter en anden forhandler igen, når det igen er tid til nye sneakers eller nyt tøj.

Vi håber, at du er interesseret i at blive en del af vores streetwear-fællesskab, hvor erfaring og viden om branchen sikrer de bedste betingelser for vores kunder.

hele danmarks sneakerbutik

Thomas og Andreas Ejere Street Bill

FØRSTE SKRIDT PÅ REJSEN

I slutningen af år 2020 blev Street Bill stiftet af Thomas, der længe havde gået med drømmen om at åbne en sneakerforretning.

På dette tidspunkt bestod virksomheden kun af Thomas og hans helt nye hjemmeside, hvor han kunne dele sin passion omkring sneakers med sine kunder online.

Thomas vidste at dette var starten på noget stort og han havde en klar vision om at Street Bill kun havde vokseværk i vente.

Dingo og Andreas Street Bill

Kongerne af sociale medier

Er du til sjov og ballade, så skal du helt sikkert følge med på vores Instagram og TikTok. Her kan du være heldig og vinde giveaways, modtage eksklusive rabatkoder eller opleve vores fællesskab i vores street miljø på Thorvaldsensgade 33A, Aarhus C.

Vores butik er bestemt et kig værd, og hvem ved, måske ender du i en video!

markedet for sjældne sneakerssjældne sneakers markedet

sjældne produkter

Sjældne produkter fra mærker som Nike, Adidas og Stüssy er blevet betydeligt sværere at få fat i, da truslen fra upålidelige sælgere og forfalskede varer er på sit højeste. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi har mange års erfaring med at sælge og købe sjældne varer, hvilket har ført til, at vi har et stort netværk af leverandører over hele verden. Dette netværk består af tusindvis af forskellige leverandører, hvilket har gjort netværket til det vigtigste element i hele vores forretning. Båndene til vores leverandører er blevet så stærke og stabile, at vi nu har adgang til alle sjældne produkter til konkurrencedygtige priser. Som et resultat er vi stolte af at kunne sige, at vi har formået at eliminere alle bekymringer i forbindelse med handel med sjældne produkter, hvad enten det drejer sig om verifikation, kvalitetskontrol eller upålidelige sælgere. Derfor kan du altid handle trygt og sikkert med os.

det er nemt at handle i street bill

Vi gør det nemt!

Formålet med oprettelsen af Street Bill var at gøre det lettere at få fat i sjældne sneakers og tøj, uden at skulle tænke meget over købet.

Det skal være enkelt og nemt at få fat i noget, der er forbundet med streetwear-kulturen. Vi mener, at vi har formået at opnå dette gennem vores hjemmeside og generelle tilstedeværelse.

Du kan nu få adgang til en bred vifte af sjældne produkter og nemt bestille dem hjem, velvidende at vores logistiske erfaring gør os i stand til at tilbyde de mest fordelagtige forsendelsesløsninger, og at vores ekspertise sikrer dig de bedste betingelser som kunde.

fysisk og online butik street bill

Både fysisk og online

Street Bill er primært til stede online, men vi har også en fysisk butik i Danmarks næststørste by, Aarhus. Vi har altid ønsket at være i øjenhøjde med vores kunder, hvilket er hovedårsagen til, at butikken blev etableret.

I butikken kan du komme ned og prøve alle vores lagervarer for at tjekke størrelsen og derefter afgive en ordre, hvis du ønsker det. Hvis du er interesseret i at vide mere om vores butik, kan du læse om den her.