Street Bill blev grundlagt sent i år 2020 og blev etableret med formålet om at skabe det største, bedste og mest sikre sted at købe de mest limited sneakers.

Vores ambition er ganske simpel; vi ville være den fortrukne forhandler inden for handel af de mest efterspurgte sneakers. 

Hvorfor Street Bill?

I takt med at det simpelthen blev mere og mere umuliggjort at anskaffe sig sit fortrukne par limited edition sneakers, om end det var Air Jordan, New Balance eller noget helt trejde var udfaldet altid det samme. Derfor trådte vi til. Vores mange års erfaring med salg og køb af sneakers havde udviklet sig til bekendtskaber over hele verden. Båndet til de mennesker vi siden 2010 har handlet med var efterhånden blevet så stærkt, at vi nu kunne supplere Danmarks befolkning med stort set enhver limited edition sneaker til de absolut bedste priser. 

Vores team gik tilbage i 2020 grundigt igennem markedsvilkårene der var til stede og fandt hurtigt ud af, at for den almene sneaker entusiast var enormt mange uforudsigelige og decideret upålidelige ulemper ved at handle på det private marked med eksklusive sneakers. Først og fremmest var der frygten for at blive snydt og modtage et falsk produkt, men derudover også til tider lange leveringstider fra sælgere, som ikke gjorde det mindste for at tilgodese deres kunder. 

Vi eliminerer alle ulemper

Etableringen af Street Bill eliminerede alle disse ulemper. Nu kunne enhver sneaker entusiast sikkert og enkelt anskaffe sig deres fortrukne par af sneakers, foruden bagtanken om at blive snydt eller skulle vente flere måneder på deres vare. Hos Street Bill tjekker vi alle produkter grundigt igennem inden de sendes ud til slutforbrugeren, derudover tilbyder vi de mest fordelagtige fragtløsninger, så du roligt kan læne dig tilbage velvidende om, at du vil modtage din ordre lynhurtigt. 

Både fysisk og online

Street Bill er først og fremmest til stede online, men vi har ligeledes en fysisk butik i Aarhus. Kendetegnet for butikken er hvor anderledes og hvor meget kant den indeholder til sammenligning med enhver anden butik, du finder i Aarhus. I butikken kan du komme ned og prøve en specifik sneaker, for at vide dig sikker på størrelsen og derefter aflægge ordre, hvis dette ønskes. Vores butik kan findes på adressen Thorvaldsensgade 33a, og vi vil glæde os til at hjælpe dig med at finde dit næste par sneakers!

mission

Bagom Street Bill finder du de to ejere Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, der hele deres liv har været ekstremt passioneret omkring sneakers. 

Street Bill arbejder under sloganet "for sneakerheads, by sneakerheads", fordi vi mener, det kun er de mest passionerede sneakerheads, der har mulighed for at levere den bedste service.

Når du, som kunde, bliver del af familien hos Street Bill, vil du opleve, at det aldrig bliver besværligt at købe nye sneakers igen. Det skyldes vores erfaring og viden indenfor faget, der endegyldigt har ført til, at vi helt præcist ved, hvad det kræver at gøre det bedre end alle andre.