Her finder du vores størrelsesguide til New Balance. Den er lavet ud fra tanken om, at det kan være svært at finde den rigtige skostørrelse online. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal vælge, er du kommet til det rette sted. Nedenfor finder du et størrelsesskema, som du kan vælge at bruge til at finde den rigtige størrelse.

New Balance 550 Size chart

OBS: CM-feltet i tabellen ovenfor viser længden af sålerne tilsvarende de forskellige skostørrelser.

Mål dine fødder

For at finde den rigtige New Balance-størrelse skal du først måle din fod. Det kan du gøre mest nøjagtigt på en af følgende to måder:

1. Stil dig på et stykke papir med hælen mod en væg. Marker på papiret, hvor den længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Placer hælen mod en væg, en bogreol eller en anden genstand. Brug derefter et målebånd, en lineal eller lignende til at måle længden fra hælen til storetåen.

Hvordan passer New Balance?

Som en tommelfingerregel passer New Balance true to size. Det betyder, at du som regel kan slippe af sted med at vælge din normale skostørrelse. Der er dog modeller, hvor pasformen er lidt anderledes. Du kan læse mere om hvilke nedenfor.

New Balance 550 pasform

New Balance 550 har en almindelig pasform. Du skal derfor bruge din normale størrelse. Hvis du har brede fødder, kan det være en god idé at gå en halv størrelse op, så dine fødder fortsat kan ånde.

Størrelsesguide til New Balance 990

NB990 har en true to size pasform, hvilket betyder, at du bør vælge din normale størrelse. Det er vores erfaring, at uanset om du har høje vrister eller brede fødder, kan alle vælge deres normale skostørrelse uden at gå på kompromis med komfort og bevægelighed.

Valg af størrelse i New Balance 1906R

New Balance 1906R er ret smalle i pasformen, så hvis du har brede fødder, vil vi helt klart anbefale, at du går en halv størrelse op i forhold til din normale skostørrelse. Derudover kan forstykket virke snævert, hvilket kan resultere i manglende plads til tæerne, hvis du vælger din normale skostørrelse. Du kan sikre god åndbarhed ved at gå en halv størrelse op, men det er kun relevant, hvis du har brede fødder.

Størrelsesguide til New Balance 9060

Som mange andre New Balance-modeller er 9060-modellen også tro mod størrelsen. Derfor skal du blot vælge din normale skostørrelse for at sikre den bedste og mest komfortable pasform.

Valg af størrelse i New Balance 2002R

Det er nemt at finde den rigtige størrelse til New Balance 2002R, selvom de kan have en tendens til at virke lidt stramme, behøver du ikke gå op i størrelse. Når du bruger modellen, vil materialet udvide sig med tiden og gøre silhuetten mindre tætsiddende. Derfor anbefaler vi, at du vælger din sædvanlige størrelse i NB2002R-modellen.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvor kan jeg finde min New Balance-størrelse?

Det kan du gøre i denne New Balance-størrelsesguide. Mål længden af din fod i centimeter, brug derefter størrelsesskemaet ovenfor som udgangspunkt og læs, hvad der står om den New Balance-model, du kigger på. Så er du klar til at finde den rigtige størrelse.

2. Hvad betyder "true to size"?

True to size er et udtryk, der bruges i sneaker-verdenen til at beskrive en sneaker og dens pasform. Når en sko er true to size, har den en normal pasform.

3. Er New Balance sko tro mod størrelsen?

Generelt er New Balance sneakers tro mod størrelsen, men det kommer helt an på din fod. Vi anbefaler derfor, at du læser hele guiden omhyggeligt for at minimere risikoen for at skulle ombytte.

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi, at du går en halv størrelse op, så dine fødder kan ånde. Glem ikke at læse afsnittet om den model, du kigger på, da der kan være enkelte afvigelser.

Har du nogle spørgsmål?

Du kan altid kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål, og vi vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.