Her finder du vores New Balance størrelsesguide. Den er konstrueret på baggrund af, at det kan være vanskeligt at finde sin rigtige skostørrelse online. Er du derfor i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du kommet til det rigtige sted. Forneden ser du en størrelsestabel, som du kan vælge at benytte til at finde din rigtige størrelse.

New Balance 550 Size chart

Sådan måler du dine fødder

For at finde den rette størrelse i New Balance, skal du først måle din fod. Dette gør du mest nøjagtigt på en følgende to måder:

1. Stå på et stykke papir med hælen mod en væg. Markér papiret, hvor din længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Sæt hælen mod en væg, reol eller andet. Herefter kan du bruge et målebånd, tommestok eller lignende til at måle længden fra din hæl til storetå.

Vær så præcis som muligt for det bedste resultat.

Hvordan fitter New Balance?

Som en tommerfingerregel passer New Balance sneakers true to size. Det betyder, at du som udgangspunkt kan slippe afsted med at vælge din normale størrelse. Dog findes der modeller, hvor pasformen er en anelse anderledes. Du kan blive klogere på hvilke herunder.

New Balance 550 pasform

New Balance 550 har en almindelig pasform. Du bør derfor gå med din normale størrelse. Hvis du har brede fødder, vil det kunne svare sig at gå en halv størrelse op, så fødderne let kan ånde.

New Balance 990 størrelsesguide

990-modellen passer true to size, hvilket betyder, du blot skal vælge din normale størrelse. Det er vores erfaring, at uanset om man har en høj vrist eller brede fødder, kan alle vælge deres normale skostørrelse uden at gå på kompromis med komfort og bevægelighed.

Valg af størrelse i New Balance 1906R

New Balance sidder ret smalt, så hvis du har brede fødder, vil vi helt klart anbefale, at du går en halv størrelse op i forhold til din normale skostørrelse. Helt konkret er det forstykket på modellen, som er ret tætsiddende, hvilket kan resultere i mangel på plads til tæerne. Du kan sikre god åndbarhed ved at gå en halv størrelse op, dette er kun relevant, hvis dine fødder er brede. 

Størrelsesguide til New Balance 9060 

9060 modellen passer, som mange andre New Balance modeller, også true to size. Derfor skal du blot vælge din normale skostørrelse for at sikre den bedste og mest behagelige pasform.

New Balance 2002R fitting

Det er nemt at finde den korrekte størrelse til New Balance 2002R. Selvom de kan have tendens til at virke lidt tætsiddende, behøver du ikke at gå op i størrelse. Du skal blot tage skoene i brug, hvilket, over tid, udjævner materialet og får silhuetten til at være mindre tætsiddende. Af denne årsag, anbefaler vi, at du vælger din almindelige størrelse i NB 2002R-modellen.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvor finder jeg min størrelse i New Balance?

Det kan du gøre i denne New Balance størrelsesguide. Mål længden af din fod i centimeter, brug derefter størrelsesskemaet ovenfor som udgangspunkt og læs, hvad der står om den New Balance-model, du kigger på. Så er du klar til at finde den rigtige størrelse. 

2. Hvad betyder true to size?

True to size er et begreb brugt i sneakerverden, når man beskriver en sneaker og dets pasform. Når en sko passer true to size har den en almindelig pasform.

3. Er New Balance sneakers true to size?

Generelt er New Balance sneakers true to size, men det hele afgænger af din fod. Derfor anbefaler vi, at du læser hele guiden grundigt, så du minimerer risikoen for at skulle ombytte!

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi at gå mellem en halv størrelse op, så dine fødder kan ånde. Glem nu ikke at læse den respektive sektion dedikeret til den model, du har i kikkerten, eftersom der kan være enkelte afvigelser.

Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig!

Du skal endelig bare kontakte os på livechatten eller via e-mail på kundeservice@street-bill.dk. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger her.