Sneaker Shields - Beskyt Dine Nyeste Sneakers

Sneaker Shields - Beskyt Dine Nyeste Sneakers

3 minutters læsning

At investere i et par moderigtige sneakers af høj kvalitet er en god måde at gøre et fashion statement på. Desværre kan dyre sneakers nemt blive ødelagt af creases, som er små rulninger der forekommer i læderet, når man går. For at beskytte dine sneakers og sørge for, at de forbliver flotte, er skoafskærmninger en ideel løsning.

 

Sneaker Shields går også under navnet som crease protectors. De er lavet af plastik og er designet til at være lette at påføre dine sneaker samt lette at tage ud igen. Sneaker Shields giver et lag beskyttelse mod creases på dine sneakers, hvilket gør dem til et must for alle, der ønsker at forlænge levetiden på deres yndlings sneakers.

 

Hvilken størrelse sneaker shield skal jeg vælge?

Sneaker shields kommer i to forskellige størrelser, nemlig small og large. Den lille variant er beregnet til brug i sneakers af størrelsen 36-40.5 hvor den large er til 41-46.

 

Hvordan bruger man sneaker shields?

 

Det er vigtigt at påføre dine sneaker shields før du tager skoene i brug. Det tager omkring 1 minut at sætte dem i begge sko, og vi anbefaler at du tager sålen ud først, da dette giver det klart bedste resultat. Dog kan sålene nogle gange være limet fast i dine sneakers, og af den grund kan du altså ikke få dem ud. Dette er okay og forhindrer ikke produktets virkning

 

Sådan gør du:

 

·      Start med at pakke dine shoe protectors ud af emballagen

·      Tag sålen ud (hvis muligt)

·      Indsæt produktet i højre og venstre sneaker

·      Tag skoene på og mærk efter om de sidder korrekt (der vil være en irriterende fornemmelse, du er ikke i tvivl)

 

Og så er du ellers klar til at bruge dine sneakers og nyde at de holder meget længere og forbliver pæne.

 

Sneaker Shield

Sneaker Shield

39,95 kr

Vil du gerne passe på dine sneakers og de typiske creases, som oftest forekommer ved almen brug? Så er sneaker shields en nødvendighed. Sneaker shields indsættes i dine sneakers under toe box arealet, for at forebygge creases på dette område.… læs mere

Føj til kurv

Læs også: Forskellene på Air Jordan 1 High og Mid

« Tilbage til Blog