Vinterferie 2022

Vinterferie 2022


3 minutters læsning

Vinterferie 2022 har lige været aktuelt, og det har vi i allerhøjeste grad kunne mærke hos Street Bill. Der har været enormt meget smæk på i butikken, hvor vi har kunne erfare, at mange familier er taget turen til Aarhus for at besøge vores skønne butik - og det sætter vi enormt stor pris på. 

I dette indlæg skal vi snakke om vores top 3 mest solgte sneakers henover ferien. Inden vi begynder, vil vi dog sige, at vi ikke helt er overrasket over, hvilke 3 modeller det blev. Alle modellerne er vildt populære lige for tiden, og derfor kommer det ikke som en kæmpe overraskelse. 

Den første model er Nike Air Jordan 1 Low "UNC" (2021), dette release bliver af mange sat side om side med sin forgænger fra 2020 nemlig Nike Air Jordan 1 Low "UNC". De to deler samme navn og samme farve, dog ikke helt samme nuance af blå. Vi er kæmpe fan af denne model, og har sørget for at have en god portion på lager!


Nike Air Jordan 1 Low "UNC" (2021)

Nike Air Jordan 1 Low

1.999,95 kr

Nike Air Jordan 1 Low "UNC" er en model der i 2020 fik skyhøje prisstigninger. Her ser du 2021 modellen, som ser lidt anderledes ud end foregængeren i og med den har en sort Swoosh samt sort tunge. Farven er… læs mere

Føj til kurv


Den næste model i rækken er vores suveræne bestseller Nike Air Force 1, som er den her klassiske og tidsløse silhuet, der aldrig går af mode. Den er ideel til alle slags outfits, om end det gælder konfirmationsdagen, blå mandag eller en trist og kold mandag i December måned.


Nike Air Force 1 "White '07"

Nike Air Force 1

1.199,95 kr

Nike Air Force 1 Low "White '07" blev udgivet i 2007, men er fortsat i produktion, produktet er essentielt samt en stor del af Nikes varemærke. Skoen har været ekstraordinært populær siden udgivelsen. Det er faktisk den mest solgte silhuet… læs mere

Føj til kurv


Den sidste af vores top 3 er vores favorit med navnet Air Jordan 1 Low "Green Toe", denne model kan noget helt for sig selv. En skøn blanding af hvid, sort og mørkegrøn danner grundlaget for et fuldkommen release fra slutningen af 2021. Modellen har formået at forblive et hit indtil nu i 2022, og vi forventer det holder stik et godt stykke tid. Prisen er naturligvis også præget af populariteten, ved udgivelsen blev de billigste størrelser solgt til sølle 1.300 kr., nu er de sneget sig op på 1.800 kr.


Nike Air Jordan 1 Low "Green Toe"

Nike Air Jordan 1 Low

1.799,95 kr

Yderst populær Jordan 1 Low i 2021 og starten af 2022. Den mørkegrønne farve kombineret med sort og hvid giver et super fedt look, som er nem at style. Denne AJ1 Low er på kort tid blevet en af vores… læs mere

Føj til kurv


Skal du nå at have fat i disse eftertragtede releases inden det bliver for dyrt, skal du handle nu!

Husk du altid kan komme ned i butikken og finde din størrelse.

De bedste hilsner

Holdet bag Street Bill

« Tilbage til Blog