Styling af sneakers - hvad anbefaler vi?

Styling af sneakers - hvad anbefaler vi?


2 minutters læsning

Det kan til tider være svært, når man skal style sine sneakers. Det skyldes flere ting, eksempelvis at det kan være svært at vide, forinden du modtager dine kicks, hvad de egentligt passer med. Derudover kan en høj model, som den almene Jordan 1 Mid, være svær at style foruden man har haft den mellem fingrene, grundet den høje krave. 

Du kan blive inspireret

Derfor vil vi forsøge at komme med vores tolkning af, hvordan du kan bære de mange forskellige sneakers fra vores sortiment. 

Forneden ser du en af vores modeller iført Nike Dunk Low "Michigan State", som består af hvide og grønne farvepaneler. Den mørkegrønne farve kunne også gå under navnet Forest Green, da farven er så afdæmpet, at den minder spektakulært meget om et meget ældre Nike Dunk release. 

Modellen i billedet bærer et par beige cargobukser kombineret med disse Nike Dunks. De cremefarvede bukser suppleres pragtsomt med den nedtonede og mørkegrønne farve. Derudover er cargobukserne med til at give et baggy/lose fit, som får et unikt outfit til at skinne igennem. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Street Bill har en kæmpe forkærlighed for cargobukser, fordi de ofte supplerer de mange sneakers, vi forhandler.



Andre alternativer

Det er langt fra baggy jeans som cargobukser, der er nødvendigt når du skal style dine sneakers. Jogginbukser og mere smalle bukser kan også bidrage til nogle suveræn fede outfits.



Konklusion

Der findes mange stilarter og ikke en specifikt er rigtigt, når du skal style dine eksklusive sneakers. Alle sneakers fortæller en helt unikt historie, det samme gælder din stil. Du skal ikke gå på kompromis, når du ser vores indlæg om outfits, og hvad vi vælger at bruge. Med tiden har vi planer om, at få alle mulige stilarter forbi studiet, så vores dejlige kunder kan blive klogere på de forskellige sammensætninger af sneakers.


Nike Dunk Low "Michigan State"

Nike Dunk Low

4.199,95 kr

Her ser du en af de mest populære Nike Dunk Low i 2021. Skoen har en dæmpet grøn farve kombineret med en hvid swoosh samt hvide paneler. Er den også din favorit? Vi synes i hvert fald den har kæmpe… læs mere

Føj til kurv


« Tilbage til Blog