Sommer sneakers 2022 - hvad vi anbefaler!

Sommer sneakers 2022 - hvad vi anbefaler!


3 minutters læsning

Sommeren er for alvor kommet, derfor har vi fundet en række fede sneakers frem, som vi mener er de ideelle sommer sneakers for 2022. Når det er sommer er det, i vores optik, mere kulørte farver, som er bedst egnet. Derfor består vores anbefalinger hovedsageligt af denne type sneakers, men vi har naturligvis også et par muligheder til dem, som ikke er til farvefyldte silhuetter.

Nike Dunk Low Valerian Blue 

Den første model vi skal snakke om, er en Nike Dunk Low, der hedder Valerian Blue. Modellen kommer i et navy tema blandet med hvide paneler. Vi har valgt denne som en af vores anbefalinger til sommeren, fordi den formidable sammensætning af farver er perfekt egnet til lange sommerdage. Navy farven fungerer som den helt rigtige farve til det gode vejr, foruden at overtage hele fokusset fra resten af dit outfit. Pointen er, at du kan bruge disse Nike Dunks til mere end bare sommer, den fungerer hele året rundt. Ikke for meget, og ej heller for lidt, det er cocktailen, du ikke vidste du manglede.


Nike Dunk Low "Valerian Blue"

Nike Dunk Low

2.199,95 kr

En lækker Nike Dunk Low i "Valerian Blue" farvekombinationen får du her. Sneakeren er Konstrueret i blødt hvidt læder, med overdele af mørkeblå paneler. På bagenden af skoen får du et rødt Nike Logo, hvilket giver noget kontrast til skoen.… læs mere


Nike Air Jordan 4 Blank Canvas

Nu er vi kommet til favoritten blandt udvalget af vores anbefalinger. Der er nemlig ankommet en sprit ny Jordan 4 her til sommer under navnet Blank Canvas. Som navnet indikerer er modellen udgivet i et lærred materiale, der ifølge Nike skal inspirere til selv at tegne på. Det er selvfølgelig ikke det, der kommer til at ske med modellen. Allerede nu forhandles den til en relativ høj pris, fordi det er en kvindemodel, hvorfor det er de dyreste størrelser (41-44.5), der bliver dyrest. Hvis du skal nå at fange et brandvarmt Jordan 4 release, skal du ikke tøve på denne her.


Nike Air Jordan 4 Retro "Blank Canvas"

Nike Air Jordan 4 Retro

2.999,95 kr

En luksus udgave af Jordan 4 Retro er landet i "Blank Canvas" farvevarianten. Her får du en sneaker, der stort set består af  cremet beige farve, men med rød og blå på siden som må siges at være meget iøjenfaldende… læs mere


Nike Air Jordan 1 Low Lemonade

Nu er det tid til den sidste og afgørende model. Der er tale om en Jordan 1 Low i lysegult og hvidt tema, der er lemonade inspireret, deraf også navnet. Den fungerer som et frisk pust til sommeren, og de outfits der medfølger. Det kræver naturligvis sin mand eller kvinde at kunne bære et par som disse, men bliver det gjort rigtigt, vil det se dope ud!


Nike Air Jordan 1 Low "Lemonade"

Nike Air Jordan 1 Low

1.799,95 kr

Gul, hvid og sommer går rigtig godt sammen. Dette par Air Jordan 1 Low burde man helt klart overveje til denne årstid. Smid skoene på sammen med en sommerkjole eller et par shorts, så er du ellers klar til sommerens… læs mere


Her fik du et udpluk af nogle sneakers som vi mener, kunne klæde dig på til sommerens strabadser, men husk på der findes en lang række andre sprøde og velegnet silhuetter til sommeren, og selvfølgelig ferien sydpå.

« Tilbage til Blog