Hvilke sneakers er idelle til skolestart?

Hvilke sneakers er idelle til skolestart?


3 minutters læsning

På trods af vi er lidt sent ude, får du her vores anbefalinger af sneakers til skolestart 2022. Sommerferien lakker mod sin ende, og du skal med stor sandsynlighed tilbage på skolebænken igen, hvilket du nok er godt træt af. Fremmødet i skolen kan du selvfølgelig opveje ved at komme i et par splinternye sneakers, som formår at inkorporere de sidste elementer fra sommersol og samtidigt være egnet til efteråret. 

Mulighederne er uendelige!

I og med vi har haft en sommer spækket med overdrevet sprøde udgivelser, kan du vide dig sikker på, at du kan finde den helt rigtige sneaker til skolestart.

Tidligere i august måned afholdte Nike sit årlige sneakers day arrangement, hvilket bød på flere usete sneaker releases, heriblandt en Jordan 1 High, der med sine gule, sorte og hvide farvepaneler giver plads til at tage nye outfits til nye højder. Modellen hedder Yellow Toe, forneden kan du se et billede af den flotte Jordan 1. De gullige paneler trækker på sommerens til tider solrige vejr, hvor den bløde kontrast mellem sort og hvid gør dig klædt på til efteråret.


Nike Air Jordan 1 High "Yellow Toe"

Nike Air Jordan 1 High

2.599,95 kr

Denne Nike Air Jordan 1 High "Yellow Toe" kommer i en sommerlig gul, kombineret med hvid og sort. Skoen er konstrueret i læder og farven bliver også beskrevet som taxa gul. Hvis du er fan af Highs, er dette helt… læs mere

Føj til kurv


Hvis ikke Air Jordans helt gør tricket, kan vi også afsløre, at nogle tidligere udgåede Yeezy releases atter er blevet del af det faste sortiment igen. Det skyldes at Adidas, ligesom Nike, afholdte deres årlige Yeezy day, der bød på en masse genudgivelser af ældre modeller. Et specifik release, vi mener, ville se godt ud til dette års skolestart er Yeezy 350 V2 "Core Black Red". Modellen består af et sort farve, hvor den anerkendte Yeezy stribe langs siden kommer i en blød rød farve. Du er garanteret maksimal bekvemmelighed på denne Yeezy, som samtidigt passer til alle typer outfits.


Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Core Black Red"

Adidas Yeezy Boost 350 V2

2.599,95 kr

I forbindelse med Yeezy Day i 2022 udkom den måske fedeste Yeezy 350 V2. Nemlig Core Black Red. Denne colorway er forholdsvis simpel, men fungerer rigtig godt. Ydermere er dette en af de mest behageligt Yeezy modeller, som du kan… læs mere

Føj til kurv


Kun de nyeste...

Vi har indtil videre prøvet kun at anbefale more overkommelige modeller, så du ikke skal gå med aviser flere år, for at kunne tilkøbe et par sneakers til skolestart. Vi har dog en sidste silhuet i ærmet, som med stor sandsynlighed deler vandene. Det er en Jordan 1 Low kaldet Black Dark Powder Blue. Silhuetten kommer i en elegant lyseblå farve, der finurligt blandes med hvide og sorte paneler. Den lyseblå farve er normalvis en indikation på sommer, men fordi modellen kun består af få paneler i denne farve, finder vi den perfekt til overgangen mellem sommer og efterår. Du kan se den forneden!


Nike Air Jordan 1 Retro Low OG "Black Dark Powder Blue"

Nike Air Jordan 1 Retro Low OG

2.199,95 kr

Denne Nike Air Jordan 1 Low OG "Black Dark Powder Blue" kommer i en eksklusiv colorway, som uden tvivl kommer til at blive populær. Dette betyder altså, at prisen hurtigt kommer til at stige. Dette er baseret på den unikke… læs mere

Føj til kurv


Det sidste ord

De ovenstående anbefalinger er alle helt nye og friske sneaker udgivelser, der allesammen kan fanges til en skarp pris. Det har dog været vanskeligt at indsnævre udvalget ned til 3 anbefalinger, hvorfor vi også anbefaler at tage et kig på siden - det kunne jo være, du kunne finde et andet alternativ! 

« Tilbage til Blog