Sneaker investeringer | Part 2

Sneaker investeringer | Part 2


5 minutters læsning

Vi er nu kommet til den længeventede part 2 af denne nye serie kaldet sneaker investeringer. I dag skal vi tale om, hvor og hvornår du skal sælge de sneakers, du har i sinde at holde på. Når du har læst indlægget her til ende, vil du med garanti være blevet klogere på, hvordan du skal bearbejde hele processen, når det kommer til at skulle sælge ud af din investering igen. Netop denne proces, mener vi, er årsagen til at mange afholder sig fra at investere i sneakers, simpelthen fordi det ikke er lige så sikkert og ligetil, som når man handler med aktier. Årsagen er naturligvis, at aktiemarkedet har eksisteret siden slutningen af 1700-tallet, hvor sneakermarkedet endnu ikke har haft så mange år i bagagen. Derfor er det forventeligt, at de samme midler og ressourcer ikke er til rådighed - MEN frygt ej, vi er til for at hjælpe!Guiden

Foroven har vi vedhæftet et billede af, hvordan du skal begå dig med at investere i sneakers. Nogle af punkterne er ret selvforklarende, andre skal vi mere i dybden med.


New Balance 550 "Cream Black"

New Balance 550

1.599,95 kr

Et rigtigt lækkert par New Balance 550 i varianten "Cream Black". Overdelen af sneakeren er cremefarvet med sorte detaljer rundt på skoen, hvilket tilsammen giver en fantastisk vintage feel. Skal dette være dit næste par sneakers?… læs mere

Føj til kurv


Undersøg markedet

Forinden du begynder at opkøbe helt vildt og tosset med håbet om, at bare noget stiger fuldkommen overdrevet meget i pris, kan du selv lave noget forarbejde, der helt klart vil forbedre dine muligheder.

Det handler dybest set om, at du kigger på diverse sider, det kan blandt andet være sneakerworld, så du er opdateret på hvilke udgivelser, der snart lander. På den måde er du altid på forkant med hvilke sneakers, som du selv tror bliver populære, og er du selv i tvivl, kan du bruge part 1 af denne serie som et solidt udgangspunkt. En anden ting du også kan gøre, er aktivt at kigge med i Facebook grupper, dermed kan du danne dig et billede af, hvilke type sneaker der formegentligt kommer til at være populære. 

Køb ind

Når du er blevet klogere på, hvilke sneakers du har tænkt dig at opkøbe, så gør dig selv den tjeneste, at begynde med processen kort efter udgivelsesdatoen. Der er nemlig mange penge at spare, da sneakers generelt er billigere på dette tidspunkt. 

Tidshorisonten

Det er altafgørende, at du sætter dig en tidshorisont, når du skal investere i sneakers. Det er langt fra ikke det bedste blot at holde med håbet om, at skoene pludselig opnår en voldsom prisstigning. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor længe du vil holde på en specifik type sneaker. Vi anbefaler 6-12 måneder er den bedste tidshorisont, da denne periode typisk formår at inkorporere de væsentligste prisstigninger.

Så er det tid!

Efter de ovenstående punkter er overstået, kan du vælge at læne dig tilbage og se udviklingen af din investering eller påbegynde en ny igen, hvilket betyder du starter forfra igen. Har du ramt et godt sneaker release, vil du hurtigt kunne spotte en opadgående trend målt på prisen. Hvis ikke du fornemmer nogen vilde prisstigninger indenfor 1-3 måneder, har du med stor sandsynlighed ikke ramt et godt release, men lad det ikke skræmme dig. Du vil med al sandsynlighed kunne køre din investering i nul uanset hvilken sneaker, du har valgt at kaste penge efter.

Tid til at sælge

Du har nu ramt enden på din tidshorisont og har derfor besluttet at forvandle dine sneakers til likvide penge, spørgsmålet er hvordan skal det ske? Det kan ske på mange forskellige måder, for det første kan du lave en række annoncer på platforme som Trendsales. Derudover kan du aktivt sælge ud i en række Facebook grupper, der omhandler sneaker salg. Et tredje alternativ er at kontakte butikker som os, hvor du med stor sandsynlighed kan likvidere din investering.

Det med småt

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at du opnår et højt afkast, når du investere i sneakers. Men kigger du på aktiemarkedet til sammenligning med sneakermarkedet, er der gennemsnitligt et langt højere afkast på sneakers, hvorfor vi klart anbefaler folk at prøve at begå sig med denne type investeringer.

Dette var alt for nu, men følg med for part 3!

« Tilbage til Blog