Konfirmation 2022 | Hvad Anbefaler Vi?

Konfirmation 2022 | Hvad Anbefaler Vi?


3 minutters læsning

Tiden nærmer sig konfirmation 2022 og derfor har vi fundet en række forslag frem, som kan bruges til den helt specielle anledningen, men bestemt også efterfølgende. Vi synes det er en skam, ikke at kunne bruge et par sneakers til mere end blot en enkelt dag. Derfor er vores forslag også baseret på silhuetter, som vi mener er egnet til almindeligt hverdagsbrug efterfølgende. Ydermere har vi valgt sneakers i forskellige prisklasser, så alle kan være med. 

Lad os komme i gang! Det første par, som vi allerede nu kan mærke bliver et stort hit til konfirmationsdagen, er den famøse Nike Air Jordan 4 Retro "White Oreo", som har en dominerende hvid farve kombineret med en cement lignende bund. Samlet set er denne model en helt perfekt sneaker til konfirmation, hvis du ønsker at skille dig ud, fra det alle andre skal have på. Modellen er også mere end velegnet til blå mandag og almindeligt hverdagsbrug, og vil med garanti give dig den opmærksomhed, du har fortjent. 


Nike Air Jordan 4 Retro "White Oreo"

Nike Air Jordan 4 Retro

4.399,95 kr

Allerede navnet giver denne Air Jordan 4 Retro White Oreo en kæmpe fordel. Et hvidt tema blandet med grå paneler giver karakter. Denne Jordan 4 er i sin helt egen liga, du og vi foreslår at købe den hurtigst muligt,… læs mere


Den næste silhuet, som vi mener er egnet til konfirmationsdagen er vores bestseller Nike Air Force 1 "White '07", det skyldes primært det tidsløse design og den hvide farve. Denne model er perfekt egnet til hverdagsbrug, men helt klart også de specielle begivenheder. Den har i årtier været en fast del af mange sneakershead rotation, og må siges at være en helt unik sneaker, som på trods af sin alder hele tiden bliver genudgivet. Er du derfor vild med sneakers, skal du have et par Air Force 1 i din samling!


Nike Air Force 1 "White '07"

Nike Air Force 1

1.099,95 kr

Nike Air Force 1 Low "White '07" blev udgivet i 2007, men er fortsat i produktion, produktet er essentielt samt en stor del af Nikes varemærke. Skoen har været ekstraordinært populær siden udgivelsen. Det er faktisk den mest solgte silhuet… læs mere


Sidst men ikke mindst, har vi fundet mere atypisk valg af sneakers. Denne gang omhandler det et par New Balance 550 "UNC", som vi tror bliver dette års sommerhit. Netop af den årsag har vi valgt at inkorporere modellen i dette indlæg, fordi den kan bruges hele sommeren. Derudover er den også et flot valg til selve konfirmationsdagen samt blå mandag, på trods af der er lyseblå paneler på silhuetten, blendes disse enormt godt sammen med den hvide farve.


New Balance 550 "UNC"

New Balance 550

2.799,95 kr

Et ekstra fedt release er udkommet i starten af 2022. Her ser du den populære New Balance 550 i en hvid og pastelfarvet blå. Farverne spiller super godt sammen.  … læs mere


Dette var vores forslag til konfirmationsdagen 2022, selvfølgelig har vi også et hav af andre velegnede modeller på hjemmesiden, dette var blot et udkast af nogle modeller, som vi mener skiller sig ud fra mængden og har langvarig funktionalitet.

De bedste hilsner

Holdet bag Street Bill

« Tilbage til Blog