Black Friday - Hvad Kan Jeg Forvente?

Black Friday - Hvad Kan Jeg Forvente?


3 minutters læsning

Nu er det ved at være tid igen! Black Friday er lige om hjørnet, og i den forbindelse vil Street Bill naturligvis også bidrage til hvad det indebærer dvs. gode tilbud - så mangler du den perfekte julegave, skal du med alt sandsynlighed være opmærksom fredag d.26 november 00:01, det er nemlig her tilbudene begynder.

Så tænker du nok, hvad kan jeg faktisk forvente af tilbud til Black Friday? 

Vi vil på nuværende tidspunkt ikke løfte sløret alt for meget på, hvor store tilbud vi har tænkt os at lave. Vi kan derimod afsløre at alle tilbud på dagen bliver samlet under en fane på hjemmesiden, så du nemt og enkelt kan klikke dig ind og se samtlige tilbud. Derudover vil alle tilbud være baseret på vores varelager, det betyder at vi udelukkende kører tilbud på lagervarer. Der er dog ingen grund til at frygte! Vores varelager er spækket med farvefyldte Air Jordan 1 Low, Mid og High. Og skulle du ikke være til den ikoniske Air Jordan 1, så vil der også komme tilbud på Air Jordan 4 og Nike Dunk i både low og high versionen. Så det er med at holde øje på siden, da der med garanti vil være noget til din smag!


Nike Air Jordan 4 Retro "Lightning"

Nike Air Jordan 4 Retro

2.399,95 kr

Et hit i den danske sommer 2021. En overdrevet udstråling fra denne Jordan 4 "Lighting" med sine gul paneler. En af de billigste Jordan 4's vi har tilgængelig på sitet. Køb den nu med god samvittighed.… læs mere


I takt med vi heftigt prøver at være den billigste og mest troværdige sneakershop i Danmark, er det selvfølgelig til tider begrænset hvor store tilbud, vi kan efterleve. Du kan dog forvente flere modeller nedsat med helt op til 500 DKK, så der er i den grad mulighed for at lave et eller flere gode køb! 

Med det sagt er det sådan at vi kun har et begrænset parti af hver eneste sneaker, derfor er vores anbefaling hurtigt at slå til på tilbuddene. Du kan returnere eller ombytte helt indtil d.15 januar og kan læse alt praktisk vedrørende returret henover julen på hjemmesiden.


Nike Dunk Low "Championship Red" (2021)

Nike Dunk Low

1.999,95 kr

Denne Nike Dunk Low har en University rød læderoverdel same en hvid læder Swoosh. Dette retro design er super fedt og kombinationen af farverne fuldender denne Dunk.… læs mere


Dette var alt for nu - vi glæder os til at levere jeres ordrer, når Black Friday for alvor begynder!


De beste hilsner


Holdet bag Street Bill

« Tilbage til Blog