Velkommen til vores komplette størrelsesguide til Yeezy. Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når man shopper online, men her kan du læse mere.

Selv inden for Yeezy-brandet vil du se eksempler på modeller, der lanceres i unikke størrelser og pasformer. Af den simple grund anbefaler vi, at du måler dine fødder og tjekker tabellerne nedenfor for at undgå at skulle ombytte.

Mål dine fødder

For at finde den rigtige størrelse Yeezys skal du først måle din fod. Det kan du gøre mest nøjagtigt på en af følgende to måder:

1. Stil dig på et stykke papir med hælen mod en væg. Marker på papiret, hvor den længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Placer hælen mod en væg, en bogreol eller en anden genstand. Brug derefter et målebånd, en lineal eller lignende til at måle længden fra hælen til storetåen.

Adidas Yeezy mål i cm 

yeezy slide størrelsesguide

OBS: CM-feltet i tabellen ovenfor er en guide, der anbefaler, hvilken størrelse du skal vælge afhængigt af længden på din fod. For at bruge CM-feltet i tabellen skal du måle din fod og finde den størrelse, der ligger tættest på dine mål.

Hvis du er usikker på, hvilken størrelse Yeezy du skal bruge, er du ikke alene. Nedenfor finder du vores anbefalinger til hver Yeezy-model, men bemærk venligst, at størrelsesanbefalingerne er baseret på vores subjektive ekspertise og erfaring. Pasformen kan variere afhængigt af din fod, så du bør altid se på måletabellerne.

Yeezy Foam RNNR størrelsesguide

Foam RNNR fitter småt. Det betyder, at pasformen er lille, dermed anbefaler vi, at du går 1 størrelse op. Yeezy Foam RNNR er kun produceret i fulde amerikanske størrelser, hvilket betyder, at hvis du befinder dig mellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den største størrelse. 

Størrelse på Yeezy Slide

Når det gælder Yeezy Slides anbefaler vi, at du går 1-2 størrelser op i forhold til din normale størrelse. Hvis du for eksempel normalt bruger størrelse 44,5, anbefaler vi størrelse 46. Grunden til dette er, at de er meget små i størrelsen.

Nedenstående tabel er aktuel for både Yeezy Slide & Foam RNNR. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke giver mening at måle dine fødder, hvis du har en af disse to modeller i kikkerten.

Yeezy Slide størrelsesguide

Vælg den rigtige Yeezy 350 størrelse

Her kan du se vores størrelsesguide til Yeezy 350. Vi anbefaler, at du går en halv størrelse op i forhold til din normale Adidas størrelse. Hvis du f.eks. bruger størrelse 44, anbefaler vi, at du vælger 44 2/3. Det skyldes, at fronten kan virke ret smal, så den mest behagelige pasform findes ved at gå en halv størrelse op.

Størrelsesguide Yeezy 380

Når det kommer til størrelsen på Yeezy 380, vil vi gerne påpege, at modellen passer ensformigt med 350-silhuetten beskrevet ovenfor. Derfor anbefaler vi, at du går en halv størrelse op i forhold til din normale Adidas størrelse. Du kan altid bruge tabellen øverst som en guide.

Vælg den rigtige størrelse i Yeezy 500

Vores anbefalinger til valg af størrelse i Yeezy 500 finder du i denne størrelsesguide. Modellen er kendt for sit robuste look, hvilket let kan få dig til at tro, at pasformen er stor. Det er ikke tilfældet, silhuetten er ekstremt smal foran, hvilket betyder, at du bør gå en halv størrelse op, så dine fødder kan ånde let og bevægeligheden bevares.

Yeezy 700 størrelsesguide

Læs vores Yeezy 700-størrelsesguide for at sikre, at du vælger den rigtige størrelse. Den populære silhuet er rummelig, men som med andre Yeezy-modeller bliver den ret smal på frontstykket, derfor anbefaler vi, at du går en halv størrelse op for at opnå den mest komfortable pasform.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvor kan jeg finde min Yeezy-størrelse?

Det kan du gøre her i vores Yeezy-størrelsesguide. For at gøre dette skal du måle længden af dine fødder i centimeter og bruge størrelsestabellerne ovenfor til at finde den rigtige størrelse. Husk, at størrelserne kan variere mellem forskellige modeller, så det er vigtigt at læse det afsnit, der er dedikeret til den model, du kigger på.

2. Hvad betyder "true to size"?

True to size er et udtryk, der bruges i sneaker-verdenen til at beskrive en sneaker og dens pasform. Når en sko er true to size, har den en normal pasform.

3. Er Yeezys tro mod størrelsen?

Generelt varierer Yeezys meget i pasform, for ikke at nævne, at nogle modeller har et helt unikt størrelsessystem. Dog kan man overordnet sige, at Yeezys sjældent er tro mod størrelsen. De har ry for at have en lille pasform, hvilket normalt betyder, at du skal gå en halv størrelse op. Du kan læse mere om, hvilken størrelse du skal vælge afhængigt af modellen ovenfor.

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi, at du går en halv størrelse op. Det samme gælder, hvis du er i voksealderen. Yeezy-modellerne er kendt for deres komfort og kvalitetsmaterialer, og derfor kan du sagtens gå en størrelse op uden at mærke nogen mærkbar forskel. At gå en størrelse op sikrer samtidigt, at dine fødder kan ånde frit.

Har du nogen spørgsmål? 

Du kan altid kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål, og vi vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.