Velkommen til vores Air Jordan størrelsesguide. Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når man handler online. Derfor har vi lavet en omfattende størrelsesguide, som hjælper dig med at undgå unødvendige ombytninger.

Nedenfor finder du et størrelsesskema for Air Jordans. Vi anbefaler, at du måler dine fødder og tjekker guiden, før du køber.

air jordan 1 størrelsestabel

OBS: CM-feltet i tabellen ovenfor viser længden af sålerne tilsvarende de forskellige skostørrelser.

Mål dine fødder

For at finde den rigtige størrelse i Air Jordan-sko skal du først måle din fod.

Vi bruger normalt to måder til at måle fodens længde på:

1. Stil dig på et stykke papir med hælen mod en væg. Marker på papiret, hvor den længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Placer hælen mod en væg, en bogreol eller en anden genstand. Brug derefter et målebånd, en lineal eller lignende til at måle længden fra hælen til storetåen.

Hvordan fitter Air Jordans?

Air Jordans er som udgangspunkt tro mod størrelsen. Det betyder, at du kan vælge den samme størrelse, som du normalt bruger i andre sneakers. Fordi vi alle har meget forskellige fødder, giver det nogle gange mening at vælge en anden størrelse end din sædvanlige størrelse. Det afhænger dog af den enkelte model og dens pasform. Du kan læse mere om pasformen på de forskellige Jordan-modeller nedenfor. 

Air Jordan 1 størrelsesguide

Når det gælder AJ1, kan du med fordel vælge din normale størrelse. Air Jordan 1 har i mange år været en performance-sneaker, hvorfor nogle mennesker er tilbøjelige til at finde forstykket på silhuetten ret smaltHvis du har brede fødder eller en høj vrist, kan du derfor sagtens gå en halv størrelse op, uden at det påvirker komforten eller mobiliteten. 

Vælg den rigtige størrelse i Air Jordan 2

AJ2 er tro mod størrelsen, så bare vælg din normale størrelse for at få den mest behagelige pasform. Silhuetten er rummelig hele vejen rundt, så du går sjældent galt i byen ved at vælge din sædvanlige Nike størrelse.

Air Jordan 3 størrelsesguide

AJ3 er tro mod størrelsen, så vælg bare din sædvanlige størrelse for at få den mest behagelige pasform. Hvis du har en bred fod, er det en god idé at vælge en halv størrelse større for at give dine fødder mulighed for at ånde.

Størrelsesguide Air Jordan 4

Når du skal vælge størrelse til AJ4, bør du generelt bruge din normale størrelse. Det betyder, at hvis du bruger størrelse 44 i andre Nike-sko, skal du vælge den samme størrelse i Jordan 4. Hvis du har brede fødder eller en høj vrist, kan det føles stramt foran på silhuetten, hvis du vælger din normale størrelse. I disse tilfælde bør du gå en halv størrelse op.

Hvordan fitter Jordan 5?

AJ5 har samme pasform som mange andre Jordans. Det betyder, at de fitter true to size, hvorfor du bør vælge din sædvanlige Nike størrelse. Hvis du har brede fødder, er det værd at gå en halv størrelse op for at få maksimal komfort.

Pasform på Air Jordan 6?

AJ6 har masser af plads i tåboksen, hvor tæerne er placeret, så i nogle tilfælde anbefaler vi, at du går en halv størrelse ned i forhold til din normale Nike størrelse. Hvis du har brede fødder, bør du vælge din normale Nike størrelse. Vær dog opmærksom på, at Jordan 6 kræver lidt tilvænning, fordi den usædvanligt store størrelse på tåboksen er noget utraditionel.

Air Jordan 11 pasform

AJ11 fitter true to size, hvilket betyder, at du bør vælge din normale Nike-størrelse. Det kan være en god idé at gå en halv størrelse op, hvis du er fan af rummelighed i dine sneakers. Det vil sjældent påvirke komforten.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvordan finder jeg den rigtige Jordan-størrelse?

Det kan du gøre i denne Air Jordan-størrelsesguide. Vi anbefaler, at du måler din fod i centimeter og bruger størrelsesskemaet i guiden til at finde den rigtige størrelse. Bemærk, at pasformen kan variere fra model til model.

2. Hvad betyder "True To Size"?

True to size er et udtryk, der bruges i sneaker-verdenen til at beskrive en sneaker og dens pasform. Når en sko er true to size, har den en normal pasform.

3. Er Air Jordans tro mod størrelsen?

Generelt er pasformen på Air Jordan-sneakers tro mod størrelsen, men der er afvigelser blandt nogle af Jordan-modellerne. Derfor anbefaler vi, at du læser ovenstående størrelsesguide grundigt, forinden du laver dit næste sneaker-køb.

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi, at du går en halv størrelse op, så dine fødder stadig kan ånde. Glem dog ikke at tjekke instruktionerne for din ønskede model ovenfor.

Har du nogen spørgsmål? 

Du kan altid kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål, og vi vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.