Hvis du har svært ved at finde den rigtige størrelse, skal du ikke fortvivle længere. På denne side finder du relevant information om langt de fleste Adidas-modeller og deres pasform, så du ikke behøver at bekymre dig om unødvendige ombytninger.

Det er ikke ualmindeligt, at der er nogle variationer mellem de forskellige Adidas-modeller. Derfor anbefaler vi, at du måler dine fødder og tjekker størrelsesguiden, inden du lægger en ordre. Du kan bruge størrelsesskemaet nedenfor som udgangspunkt.

Adidas størrelsesguide

OBS: CM-feltet i tabellen ovenfor er en guide, der anbefaler, hvilken størrelse du skal vælge afhængigt af længden på din fod. For at bruge CM-feltet i tabellen skal du måle din fod og finde den størrelse, der ligger tættest på dine mål.

Mål dine fødder

For at finde den rigtige størrelse Adidas-sko skal du først måle din fod.

Vi bruger normalt to måder at måle fodens længde på:

1. Stil dig på et stykke papir med hælen mod en væg. Marker på papiret, hvor den længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Placer hælen mod en væg, en bogreol eller en anden genstand. Brug derefter et målebånd, en lineal eller lignende til at måle længden fra hælen til storetåen.

Vælg den rigtige størrelse i Adidas

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge i Adidas sneakers, er du ikke alene. Det er en jungle at navigere mellem mange forskellige modeller, derfor kan du med fordel læse vores anbefalinger for hver model nedenfor.

Størrelsesguide Adidas Campus 00s

Adidas Campus 00s har en normal pasform, så vi anbefaler, at du vælger din normale Adidas størrelse. Så længe du holder dig til din normale skostørrelse, når du bestiller, er det usandsynligt, at en ombytning vil være nødvendig.

Valg af størrelse i Adidas Forum

Adidas Forum passer, som mange andre Adidas modeller, true to size. Det betyder, at de passer normalt. Derfor er du bedst stillet ved at vælge din normale skostørrelse.

Adidas Samba størrelsesguide

Hvis du karakteriserer dine fødder som normale, anbefaler vi, at du vælger din normale størrelse. Har du omvendt brede fødder, kan silhuetten føles ret smal, hvis du vælger din normale skostørrelse. Derfor bør du gå en halv størrelse op, hvis du har brede fødder.

Valg af størrelse i Adidas Superstar

Når du skal vælge størrelse i Adidas Superstar, anbefaler vi, at du holder dig til din normale skostørrelse. Modellen har masser af plads, så de fleste kan slippe af sted med at vælge deres normale størrelse.

Adidas Gazelle pasform

Adidas Gazelle har præcis samme pasform som Adidas Samba. Derfor skal du som udgangspunkt vælge din sædvanlige skostørrelse. Hvis du har brede fødder, kan det være nødvendigt at gå en halv størrelse op.

Adidas Handball Spezial størrelsesguide

Hvis du har forelsket dig i en Adidas Handball Spezial, kan du roligt vælge din sædvanlige skostørrelse. På trods af at det er en performance sneaker, som oftest er kendt for at have en smal pasform, er det ikke tilfældet på Adidas Handball Spezial. Brug derfor størrelsesskemaet øverst som en guide.

Hvis du ikke fandt den Adidas model, du ledte efter, kan du læse vores størrelsesguide til Adidas Yeezy.

Ofte stillede spørsmål (FAQ)

1. Hvor kan jeg finde min størrelse i Adidas-sko?

Det kan du gøre i denne Adidas størrelsesguide. Mål længden og bredden af din fod i centimeter, og brug størrelsesskemaet til at finde den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at størrelserne kan variere mellem forskellige modeller. Derfor anbefaler vi, at du læser afsnittet for den model, du overvejer at købe.

2. Hvad betyder "true to size"?

True to size er et udtryk, der bruges i sneaker verdenen til at beskrive en sneaker og dens pasform. Når en sko er true to size, har den en normal pasform.

3. Er Adidas-sko tro mod størrelsen?

Generelt er Adidas sneakers tro mod størrelsen, men der er nogle få modeller, der afviger fra det, der karakteriseres som en normale pasform. Du kan finde ud af, hvilke det er, ved at læse guiden ovenfor.

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi normalt, at du går en halv størrelse op, så dine fødder let kan ånde. Det afhænger dog meget af, hvilken model du overvejer. Derfor bør du læse afsnittet for den par Adidas model, du overvejer at købe.

Har du nogle spørgsmål?

Du kan altid kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål, og vi vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.