Hvis du har svært ved at finde den helt rette størrelse, skal du ikke fortvivle længere. På denne side finder du relevante oplysninger om langt de fleste Adidas-modeller og deres pasform, så du ikke skal bøvle med unødvendige ombytninger. 

Det er ikke ualmindeligt, at der er nogle udsving inden for de forskellige Adidas-modeller. Grundet dette, anbefaler vi, at du måler dine fødder og tjekker guiden, inden du placerer en ordre. Du kan bruge størrelsestabellen herunder som udgangspunkt.Adidas Størrelsesguide

Sådan måler du dine fødder

For at finde den rette størrelse i Adidas sneakers, skal du først måle din fod.

Der er to måder vi plejer at bruge, når fod længden skal måles:

1. Stå på et stykke papir med hælen mod en væg. Markér papiret, hvor din længste tå ender. Mål afstanden fra væggen til mærket i centimeter.

2. Sæt hælen mod en væg, reol eller andet. Herefter kan du bruge et målebånd, tommestok eller lignende til at måle længden fra din hæl til storetå.

Vælg den rette størrelse i Adidas

Hvis du sidder og er i tvivl om hvilken størrelse, du skal have i Adidas sneakers, så er du ikke alene. Det er en jungle at navigere rundt på tværs af mange forskellige modeller, derfor kan du med fordel læse vores anbefalinger for de enkelte modeller forneden.

Størrelsesguide Adidas Campus 00s

Adidas Campus 00s har en almindelig pasform, derfor anbefaler vi at vælge din normale Adidas størrelse. Så længe du holder dig til din normale skostørrelse, når du bestiller, er det usandsynligt, at en ombytning bliver nødvendig.

Valg af størrelse i Adidas Forum

Adidas Forum passer, ligesom mange andre Adidas-modeller, true to size. Det betyder, at de fitter normalt. Derfor er du bedst stillet ved at vælge din normale skostørrelse. 

Adidas Samba fitting

Hvis du karakteriserer dine fødder som normale, anbefaler vi, at du bruger din normale størrelse. Har du derimod brede fødder, kan silhuetten føles ret stam, hvorfor vi anbefaler at gå en halv størrelse op, hvis det er tilfældet.

Vælg den rette størrelse i Adidas Superstar

Når det kommer til at vælge størrelse i Adidas Superstar, anbefaler vi, at du er tro mod din almindelige skostørrelse. Modellen har god rummelighed, så de fleste kan slippe af sted med at vælge deres normale størrelse.

Adidas Gazelle pasform

Adidas Gazelle har præcis samme pasform som Adidas Samba. Af denne årsag skal du som udgangspunkt vælge din vante skostørrelse. Hvis du har brede fødder, kan det være nødvendigt at gå en halv størrelse op.

Adidas Handball Spezial størrelsesguide

Hvis du har forelsket dig i en Handball Spezial fra Adidas, kan du roligt vælge din normale størrelse. På trods af at det er en performance-sneaker, som ofte er kendt for at være ret stram, vil du ikke opleve, at modellen har en tætsiddende pasform. Brug derfor størrelsestabellen øverst som vejledning. 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, kan du vælge at læse vores Adidas Yeezy størrelsesguide.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

1. Hvor finder jeg min størrelse i Adidas sneakers?

Det gør du i denne Adidas størrelsesguide. Mål din fods længde og bredde i centimeter og brug størrelsestabellen til at finde den rette størrelse. Husk, at størrelser kan variere mellem forskellige modeller. Derfor anbefaler vi, at du læser afsnittet tilhørende den model, du overvejer at købe. 

2. Hvad betyder true to size?

True to size er et begreb brugt i sneakerverden, når man beskriver en sneaker og dets pasform. Når en sko passer true to size har den en almindelig pasform.

3. Passer Adidas sneakers true to size?

Generelt er Adidas sneakers true to size, dog er der enkelte modeller, der afviger fra at have en helt almindelig pasform. Du kan blive klogere ved at læse hele guiden. 

4. Jeg har brede fødder?

Hvis du har brede fødder, anbefaler vi generelt, at du går en halv størrelse op, så der er plads til dine fødder. Det afhænger dog meget af, hvilken model, du har i overvejelserne. Derfor bør du læse afsnittet tilhørende det par Adidas-sko, du har tænkt dig at købe.

Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig!

Du skal endelig bare kontakte os på livechatten eller via e-mail på kundeservice@street-bill.dk. Du kan finde alle vores kontaktoplysninger her.