Fordi julen og dermed julegaveræset er lige om hjørnet, har vi valgt at forlænge fristen for bytte og returnere til den 15. januar🎄

Dette er gjort for at sikre, at alle har mulighed for at ombytte eller få pengene retur, samt imødekomme presset i december måned.

Dermed kan du allerede nu købe julegaver velvidende om, at returretten rækker.

PRAKTISK INFORMATION:

Eftersom markedet for handel med eksklusive sneakers er særligt volatilt med høje prisstigninger, kan Street Bill ikke garantere for muligheden for en ombytning. Har en mulighed prisstigning fundet sted, er der mulighed for at betale differencen eller få pengene retur.

Hvis vi vil være helt sikre på at skulle nå alt julegaveindkøb, er der særligt 2 ting, du skal bide mærke i:

1. Forudbestillinger af varer skal bestilles senest 9. december for at sikre, at skoene er leveret inden jul. Du kan læse mere om forudbestillinger her.

2. Lagervarer skal bestilles senest den 21. december for at sikre, at pakken er leveret inden den 24. december.

Ovennævnte gælder ikke for express forsendelser, disse skal bestilles senest d.12 december.

Som altid kan du kontakte live support eller kontakte os på +45 23 43 56 86, hvis du har andre spørgsmål forbundet med juleperioden.

Til sidst ønsker vi på vegne af hele holdet bag Street Bill alle en glædelig jul og ikke mindst et godt nytår! Vi ser frem til et vildt år 2023.

mission

Bagom Street Bill finder du de to ejere Andreas Kjeldskov og Thomas Frydendahl, der hele deres liv har været ekstremt passioneret omkring sneakers. 

Street Bill arbejder under sloganet "for sneakerheads, by sneakerheads", fordi vi mener, det kun er de mest passionerede sneakerheads, der har mulighed for at levere den bedste service.

Når du, som kunde, bliver del af familien hos Street Bill, vil du opleve, at det aldrig bliver besværligt at købe nye sneakers igen. Det skyldes vores erfaring og viden indenfor faget, der endegyldigt har ført til, at vi helt præcist ved, hvad det kræver at gøre det bedre end alle andre.