Værd at vide!

Når du handler hos Street Bill er du garanteret:

  • Autentiske produkter
  • 14 dages fuld returret, du kan læse mere om returnering/ombytning her
  • 24/7 live support

Vores kunder skal have den bedst mulige købsoplevelse samt føle sig trygge i hele processen. 

Har du undret dig over, hvorfor priserne på størrelserne varierer? 

Det er meget varierende hvilket størrelsesinterval, der er mest populær på en specifik sneaker. Alt afhængig af, om det er en sneaker der appellerer mest til kvinderne eller mændene, har dette ofte en virke på priserne. 

Kort fortalt, bunder det ud i et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Eftersom vores forretningsmodel er baseret på eftersalgsmarkedet, er priserne derfor også meget påvirket af den samlede efterspørgsel. 

Priserne hos Street Bill er baseret på et fuldautomatisk system, der konstant overvåger markedspriserne og derfra løbende justerer priserne. På den måde er vi altid i forkøbet på prisstigninger og dermed ikke nødsaget til at annullere en ordre ved uforudsete prisstigninger. 

Du tænker måske, hvordan vi kan garantere autentiske produkter? 

Det er bestemt heller ikke nemt at tjekke autenciteten på produkterne nu til dags, eftersom falske produkter bliver bedre og bedre hele tiden. Heldigvis er vi meget erfarne og ved lige præcis, hvad vi skal tjekke efter. Vores verificeringsproces er særdeles grundig, og du kan med fordel læse mere om den her