Hvad menes med express?

Når vi behandler en ordre express, benytter vi et dyrt, men særdeles hurtigt og effektivt fragtfirma kaldet DHL Express, hvilket gør det muligt at kunne leverer din ordre indenfor 3-7 hverdage. Derudover vil din ordre blive verificeret, pakket og afsendt fra vores lager på allerhurtigste vis. 

Min ordre bliver ikke leveret til tiden?

Skulle du mod al forventning modtage din ordre senere end 7 hverdage efter din bestilling, vil hele servicegebyret bliver refunderet. DHL express har generelt få afvigelser fra den oplyste leveringstid, samt få komplikationer i forbindelse med logistikken på vej til os. Derfor kan vi næsten altid garanterer (99%), at din ordre vil blive leveret indenfor 7 hverdage.

Hvorfor bestille express?

Express muligheden er lavet til dig, som har en travl hverdag og derfor havde glemt en vigtig begivenhed, eller dig som ikke var klar over, at ikke alle skoene på siden er på lager. Dermed har du mulighed for at bestille express for at nå en mulig deadline, heriblandt juleaften og fødselsdage.  

Den unikke branche

Eftersom Street Bill arbejder på eftersalgsmarkedet, en industri anerkendt for høje fragtpriser samt et beskedent dækningsbidrag, har vi gjort det muligt for vores kunder at kunne vælge express, såfremt dette ønskes. 

Køber du uden express vil bestillingsvarer, som du kan læse mere om her, have en forventet leveringstid på 6-11 hverdage.